Sport

Contre în direct la TV între Ion Crăciunescu și Ilie Dumitrescu pe tema fuziunii Farului cu Viitorul: „Hagi e pe plus!” / „Hai, lasă-mă în pace!”

Ion Crăciunescu și Ilie Dumitrescu s-au contrat în direct la TV pe tema fuziunii dintre Farul și Viitorul.
21.06.2021 | 22:15
Contre in direct la TV intre Ion Craciunescu si Ilie Dumitrescu pe tema fuziunii Farului cu Viitorul Hagi e pe plus  Hai lasama in pace
ADVERTISEMENT

Totul a pornit de la declarațiile lui Ilie Dumitrescu, analistul TV susținând că Viitorul este pe plus, iar proiectul lui Gică Hagi a fost unul și de succes financiar până în prezent.

Ion Crăciunescu a intervenit și l-a contrazis pe „Mister”, spunându-i că Gică Hagi a investit mulți bani din economiile sale și din hotelul pe care îl deține, așadar mai mult s-a chinuit decât a scos bani din Viitorul.

ADVERTISEMENT

Contre în direct la TV între Ilie Dumitrescu și Ion Crăciunescu

Ion Crăciunescu s-a contrat în direct la TV cu Ilie Dumitrescu, pe tema fuziunii dintre Farul și Viitorul.„Mă bucur pentru Gică Hagi, pentru Constanța, pentru că există dragoste pentru fotbal.

Nici Gică Hagi nu putea să stea separat la nesfârșit și-așa a cheltuit enorm cu echipa. Nu e vorba doar de echipa Viitorul”, a spus Ion Crăciunescu la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Va fi o fuziune cu societatea lui Marica, nu există colaborare cu autoritățile loale. Poate doar sprijin la construirea unui stadion. Din ce știu eu, nu se poate”, a intervenit Ilie Dumitrescu.

Dialogul integral cu disputa Crăciunescu – Dumitrescu

Dipsuta a pornit din momentul în care Ilie Dumitrescu a spus că Viitorul e pe plus din punct de vedere financiar, iar Ion Crăciunescu nu a fost de aceeași părere.

ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu – Viitorul e pe plus din punct de vedere financiar!

Ion Crăciunescu – Hai, lasă-mă în pace, dacă eu mă duc cu toți banii strânși și îi dau la echipă, unde e plusul?

Dumitrescu – Ai făcut tu vreun audit pe chestiunea asta?

Crăciunescu – Dar tu ai făcut un audit?

Dumitrescu – Nu, dar am vorbit cu Hagi recent

Crăciunescu – Și eu am vorbit și știu altfel. Dacă nu avea hotelul ăla și banii pe care i-a pus la o parte, vai de plusul ăla de care vorbești, vai de plusul lui.

ADVERTISEMENT

Dumitrescu – Ei își doresc să fie stabilitate și jucătorii să fie plătiți, dar nu există probleme din punct de vedere financiar.

Crăciunescu – Dacă ei sunt serioși și își plătesc jucătorii, nu înseamnă că sunt pe plus.

Dumitrescu – Păi nu, dar e un proiect pe termen lung ăsta, o să fie bine din punct de vedere financiar.

Crăciunescu – Doamne ferește…

Dumitrescu – Ca să faci performanță ai nevoie de fani și de stadion nou!

Crăciunescu – Păi stadion nu au și la Ovidiu?

Dumitrescu – Una e la Ovidiu, alta e la Constanța!

ADVERTISEMENT