Sport

Contre în direct la tv pe tema CSA Steaua: „Fraților, vreți sau nu?”

Basarab Panduru și Iulian Miu au vorbit la TV despre situația de la Clubul Sportiv al Armatei Steaua, contrând conducerea „militarilor”.
28.09.2023 | 07:20
Contre in direct la tv pe tema CSA Steaua Fratilor vreti sau nu
Contre în direct la tv pe tema CSA Steaua. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Iulian Miu a spus că la club situația este tulbure și încă nu există o speranță de care să se agațe fanii CSA Steaua, în timp ce Basarab Panduru îi întreabă pe conducătorii clubului dacă vor sau nu să rezolve cu adevărat problema promovării.

Contre în direct la tv pe tema CSA Steaua

Basarab Panduru și Iulian Miu au contrat dur conducerea CSA Steaua, pentru situația de la echipă și pentru incertitudinea de care este învăluit clubul: „Dacă aș fi mai aproape și dacă aș fi și la antrenamente, aș putea spune mai multe. Eu nu știu care a fost strategia, dar trebuie să îmbini tot. Mulți se așteptau să se facă o asociație, cred că și voi vă așteptați, nu?

ADVERTISEMENT

Mai bine mai târziu decât niciodată. N-am prea multe informații și aș vrea să discutăm. Eu am fost dezamăgit că nu s-a făcut acea schimbare de formă, de acolo au început toate lucrurile”.

„La cum arată lucrurile îți poți pune semne de întrebare. Dacă ar veni cineva și ar spune că suntem în negocieri cu trei persoane fizice sau juridice.

ADVERTISEMENT

Dacă s-ar întâmpla lucrurile astea, începi să mai zâmbești, mai ai speranțe. Dar momentan lucrurile sunt tulburi rău de tot!”, a mai spus Iulian Miu, la TV OrangeSport.

„Ce pretenții are Steaua?”

„Ce pretenții are Steaua? Dacă nu faci pași ca să promovezi, ce pretenții să ai? Acum ai buget de locurile astea, poate, nu am de unde să știu.

ADVERTISEMENT

Plecarea lotului de jucători a fost o alegere pentru că știau că nu vor promova, probabil. A ieșit președintele Federației și a spus ce trebuie să facă pentru a fi în regulă și pentru a promova”, a replicat și Basarab Panduru.

„De ce nu se face? Dacă spuneai că nu se poate, asta era. Sunt soluții, se poate face o asociație și se poate promova. E pe bună dreptate să nu-ți convină, că nu mai înțelege nimeni nimic.

ADVERTISEMENT

Deci, fraților, vreți sau nu? Facem ceva sau nu mai face nimic? Ceva nu e în regulă sau nu înțeleg eu cum funcționează lucrurile la clubul ăsta”, a mai spus Basarab Panduru.

ADVERTISEMENT