Sport

Daniel Oprița, la un pas de a pleca de la CSA Steaua: ”Am avut o discuție…”

CSA Steaua are un start de sezon mult sub așteptări, iar antrenorul Daniel Oprița a recunoscut că în vară a vrut să plece de la cârma echipei.
27.09.2023 | 12:47
Daniel Oprita la un pas de a pleca de la CSA Steaua Am avut o discutie
CSA Steaua are un start de sezon mult sub așteptări, iar antrenorul Daniel Oprița a recunoscut că în vară a vrut să plece de la cârma echipei. Sursă foto: Gheorghe Fluster/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

”Militarii” au obținut chinuit un rezultat de egalitate, scor 1-1, în meciul cu CSM Slatina, din etapa a 7-a din Liga 2 Casa Pariurilor. După această remiză, ”roș-albaștrii” se situează pe locul 13 în clasament, cu doar 8 puncte.

Daniel Oprița a vrut să plece în vară de la CSA Steaua

Daniel Oprița, care a fost suspendat pentru partida cu CSM Slatina, a dezvăluit că înainte de începerea acestui sezon a vrut să plece de la CSA Steaua, dar în cele din urmă a hotărât să rămână și să-și onoreze și ultimul an de contract.

ADVERTISEMENT

”Am contract până la vară și sunt decis să îl termin. De la vară, voi vedea, se termină contractul, nu știu ce va fi, dar până atunci am contract. Am vrut în vară să plec, am avut o discuție, am spus că merg în continuare.

Eu merg până la capăt. Mai am contract un an și cred că mi se poate permite să am un început mai greu când încerc să formez o echipă nouă practic. Am avut o discuție… pentru că exista lucrul acesta cu dreptul de promovare.

ADVERTISEMENT

Dar mai am un an de contract și s-a decis că trebuie să continuăm. Am fost de acord, aveam contract până la urmă, trebuia să îl respect, așa că l-am respectat și trebuie să îl respect”, a declarat Oprița, pentru iamsport.ro.

Oprița, nemulțumit de jocul echipei sale

Tehnicianul a dezvăluit faptul că până la acest moment nu a existat niciun fel de discuție despre prelungirea contractului: ”Nu, nu, nu a existat nici din partea mea, nici din partea lor vreo intenție de a discuta despre prelungirea contractului. Lăsăm să se deruleze contractul așa cum e și din vară vom vedea”.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește jocul modest de la întâlnirea cu CSM Slatina, după care fanii CSA Steaua i-au băgat în ședință pe jucători și au cerut demisia conducerii clubului, Oprița a recunoscut că elevii săi nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor.

”O prestație slabă, cel puțin în prima repriză. După care, în a doua, am mai încercat să jucăm ceva, ne-am creat câteva ocazii. Nu am reușit să revenim, să întoarcem scorul, am reușit doar să egalăm. Dar o prestație slabă a jucătorilor, lipsă de atitudine, lipsă de multe lucruri.

ADVERTISEMENT

Asta e, mai apar probleme la echipe, e o echipă nouă, am schimbat mulți jucători, cam asta ar fi explicația. Poate anumiți jucători nu înțeleg ce înseamnă Steaua, ce îmi doresc eu de la ei, dar sper să punem lucrurile la punct, să înțeleagă cine e Steaua, o echipă cu suporteri pretențioși, cu nume mare, așa că trebuie să realizeze lucrul acesta cât mai repede”, a spus Oprița.

ADVERTISEMENT