Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Contre în direct pe noua campioană a României: „Cine-i bate pe CFR în play-off?” / „Prima șansă o are Hagi!”. Video Exclusiv

Se anunță o luptă incendiară pentru titlu în SuperLiga, iar șansele combatantelor au fost analizate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.
25.02.2023 | 18:04
Contre in direct pe noua campioana a Romaniei Cinei bate pe CFR in playoff  Prima sansa o are Hagi Video Exclusiv
Lupta la titlu în SuperLiga se anunță foarte strânsă, cu un play-off incendiar. Sursă foto: Sportpictures.eu / Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Mihai Stoichiță a recunoscut că o vede favorită pe CFR Cluj în lupta pentru un nou titlu în SuperLiga. Directorul tehnic de la FRF crede în plusul de experiență al ardelenilor într-un play-off care se anunță mai incendiar ca niciodată.

Mihai Stoichiță o vede pe CFR Cluj ca principală favorită pentru un nou titlu în SuperLiga. Farul ar fi principala rivală a ardelenilor și abia apoi FCSB

“Prima șansă o are CFR Cluj. Nu mă tem de calitatea fotbalului indus de Gică Hagi la Farul. Pentru că este un fotbal total schimbat, dacă observați. Este un fotbal mult mai direct, mult mai agresiv, cu foarte multe faze de poartă și foarte sigur în apărare. Până acum ne obișnuise Farul cu o echipă frumoasă, desenând frumos, cu o posesie zdrobitoare.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj pare echipa care e obișnuită cu ritmul ăsta și mai ales cu play-offul. Cine i-a bătut pe CFR Cluj în ultimele 5 play-offuri? Vă întreb pe voi. Nu trebuie să mă iau și după statistică un pic? Experiența acumulată, valoarea, constanța pe care o au, economicul pe care îl practică în joc, eficiența pe care o au. 

Apoi vine Gică Hagi cu echipa asta care să dea Dumnezeu să aibă constanță, că ăsta e principalul lucru la copii. Pe urmă vine FCSB, ponderea talentelor de acolo cu foștii jucători de U21 și actuali jucători de echipa națională”, a spus Mihai Stoichiță la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. VEZI VIDEO AICI

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici o vede și el pe CFR Cluj favorită la titlu în SuperLiga, dar Dănuț Lupu are altă părăre. Fostul dinamovist merge pe una dintre Farul sau FCSB

Horia Ivanovici este de acord și el cu Mihai Stoichiță și o vede pe CFR Cluj favorită pentru a câștiga al șaselea titlu consecutiv în SuperLiga. Și-a amintit că înainte de fiecare play-off există senzația că ardelenii nu vor putea să își apere trofeul. Dar trupa condusă de Dan Petrescu reușește să își demonstreze de fiecare dată superioritatea.

“Tentația e mereu înainte de play-off să zicem că nu are cum să mai ia CFR Cluj. Dar e principala favorită și în opinia mea”, a fost și concluzia lui Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA. De asemenea, Horia Ivanovici a ținut să sublinieze că faza play-off a competiției va fi total diferită față de ceea ce s-a jucat până acum.

ADVERTISEMENT

În schimb, Dănuț Lupu și-a pierdut încrederea în CFR Cluj după ultimele prestații ale campioanei. A anunțat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI ce echipe vede cu prima șansă în lupta la titlu. Și a ținut să amintească și de o posibilă surpriză. “FCSB sau Farul ia campionatul. Are și Rapid șanse la titlu”.

Farul este pe primul loc în SuperLiga după 26 de etape disputate din sezonul regular. Cinci echipe se vor bate la titlu în SuperLiga în 2023

Cu patru etape rămase de disputat până la finalul sezonului regular, Farul este pe primul loc în SuperLiga, cu 55 de puncte. Are un avans de două puncte în fața campioanei CFR Cluj și șapte peste FCSB. Rapid este pe locul 4, cu 46 de puncte, iar Universitatea Craiova mai speră și ea să ia campionatul, cu 45 de puncte în acest moment.

ADVERTISEMENT

În runda următoare, Rapid este singura pretendentă la titlu care joacă pe propriul teren. Va înfrunta Chindia. Farul are meci la Arad, cu UTA, CFR Cluj înfruntă pe Petrolul tot în deplasare, iar FCSB merge la Pitești și va juca împotriva celor de la FC Argeș. Universitatea Craiova va juca pe terenul lui FC Voluntari.

Puteți urmări Fanatik SuperLigaemisiunea celor mai tari exclusivități din sport, în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30. LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT