Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Contre Ivanovici – Dică pe tema stranierilor în SuperLiga. „Zi-mi un român să te ducă în grupe” / „Să le dăm încredere”

La FANATIK SUPERLIGA au avut loc contre între Horia Ivanovici și Nicolae Dică pe tema jucătorilor români din SuperLiga, dar și pe a celor străini.
18.04.2024 | 09:36
Contre Ivanovici  Dica pe tema stranierilor in SuperLiga Zimi un roman sa te duca in grupe  Sa le dam incredere
Dezbatere încinsă la FANATIK SUPERLIGA între Ivanovici și Dică. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici și Nicolae Dică au avut contre pe subiectul stranierilor din SuperLiga. În cadrul discuției a intervenit și Robert Niță, iar lucrurile s-au încins între cei trei.

Contre Ivanovici – Dică pe tema stranierilor în SuperLiga. „Zi-mi un român să te ducă în grupe” / „Să le dăm încredere”

La FANATIK SUPERLIGA au avut loc contre între Ivanovici și Dică pe subiectul jucătorilor din SuperLiga. Fostul fotbalist de la Steaua susține că România are jucători de valoare, însă aceștia trebuie să primească încredere și să fie crescuți de antrenori care să aibă continuitate la echipele de club.

ADVERTISEMENT

Aici, Horia Ivanovici nu a fost de acord cu Nicolae Dică. Gazda emisiunii de pe FANATIK.RO crede că campionatul intern nu există jucători români care să facă diferența, motiv pentru care echipele de club trebuie să aducă câte un străin care să iasă în evidență. Pe parcursul discuției a intervenit și Robert Niță, care a fost de acord cu părerea lui Horia Ivanovici.

Nicolea Dică:“Haideți să mergem pe românii noștri, pentru că avem jucători buni”. 

Horia Ivanovici: “Nu ai”.

Nicolea Dică: Ba avem și haideți să le dăm încredere. Să dăm încredere și la antrenori să stea, să facă și să promoveze jucători și o să avem. Eu spun ceea ce văd”. 

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici: Nu ai jucători români de nivelul unui argentinian sau al unui brazilian”. 

Robert Niță: Nu ai niciun jucător român cu care să iei campionatul și să te bați în Europa. Nu ai”. 

Nicolea Dică: Un antrenor când vine, dacă pierde trei meciuri îl dă afară. Nu îl lasă să aducă copii din spate și trebuie să îi bage pe cei de 35 de ani ca să facă rezultate”.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici: Nu trebuie să aduci 18 jucători brazilieni la echipă”. 

Nicolea Dică: “Păi și să aduci doar unul?”

Horia Ivanovici:Da, pentru că ăla îți face diferența în România”.

Nicolea Dică: Când a venit Kone la CFR Cluj au mai venit trei străini cu el. Din 4 inși doar unul a ieșit în evidență”.

Horia Ivanovici: Și ăla îți face diferența. Dacă aduci 4-5 poți să scoți 2. Cu ăia 2 și cu românii de care zici tu poți să iei campionatul”.

ADVERTISEMENT

“Rădoi, Paraschiv sau Lovi nu driblau și am jucat semi-finală de Cupa UEFA”

Horia Ivanovici: “Noi nu avem un jucător român care să dribleze la mijlocul terenului, în afară de Mitriță. Doar unul, restul dorm la meciuri”.

Nicolea Dică: Dar din generația mea de la Steaua driblau Rădoi, Lovin sau Paraschiv? Nu dribla nimeni și am jucat semi-finală de Cupa UEFA”.

Horia Ivanovici: Dă-mi exemplu de doi jucători de nivelul lui Paraschiv sau Rădoi”.

Robert Niță: Sau dă-mi la același nivel cu tine”.

Nicolea Dică: “Putem să facem un 4-2-3-1 cu doi mijlocași defensivi care să fie agresivi, cu un număr 10 și cu doi jucători de bandă care să aibă calitate”.

Horia Ivanovici: Avem regula U21 de vreo 4 ani. Spune-mi pleiada de fotbaliști talentați care au apărut în România după aceea”.

Nicolea Dică: S-au vândut Man, Moruțan, Cicâldău, Stanciu. Jucători români. Câți străini s-au vândut în ultimii 15 ani pe milioane din România?”

Horia Ivanovici: Nu am mai adus jucători de valoare. Culio dacă pleca după un an de la CFR Cluj era jucător de 10 milioane de euro. Nu putem să își dăm exemple pentru că nu i-au adus”.

Dezbatere încinsă la FANATIK SUPERLIGA

ADVERTISEMENT