Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Contre pe tema arbitrului delegat la Rapid – Hermannstadt: „Vorbeşte stelistul din tine!”

Delegarea arbitrului de la Rapid - Hermannstadt a fost contestată vehement la Fanatik SuperLiga. Cine cu cine s-a contrat.
16.02.2024 | 17:26
Contre pe tema arbitrului delegat la Rapid  Hermannstadt Vorbeste stelistul din tine
Contre pe tema arbitrului delegat la Rapid - Hermannstadt: „Vorbeşte stelistul din tine!” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Arbitrul de la Rapid – Hermannstadt a creat controverse în studioul FANATIK SUPERLIGA, emisiune care se vede LIVE pe FANATIK.RO, în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

Arbitrul de la Rapid – Hermannstadt, contestat în direct

CCA a decis să delege un arbitru fără prea mare experiență la partida dintre Rapid și Hermannstadt. Rareș Vidican este numele „fluierașului” care se va afla la centru pe Giulești, vineri, 16 februarie, de la ora 20:00.

ADVERTISEMENT

Orădeanul va fi ajutat de la cele două linii de către asistenții Vasile Marinescu și Ciprian Danșa, în timp ce rolul celui de-al patrulea oficial va fi îndeplinit de Bogdan Dumitrache. Din camera VAR, brigada lui Vidican va fi ajutată de către Viorel Flueran și Cristina Trandafir.

„Știi ce se întâmplă? Chiar vorbeam cu un om implicat în fotbal și îmi spunea ‘Înainte nu eram atât de interesat cine arbitrează că se cam știau influențele ce se mai întâmplă. Acum, de când cu VAR-ul ăsta, arbitrii au devenit mai cunoscuți decât mulți fotbaliști din SuperLiga’. Acum, omul se uită”, a declarat Robert Niță, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Rareș Vidican se întoarce pe Giulești după partida extrem de controversată din play-off-ul trecut dintre Rapid și FCSB, câștigată de giuleșteni cu 1-0. Atunci meciul a fost arbitrat de Feșnic, iar Vidican a fost în cabina VAR. La acel duel, gazdele au fost iertate de două eliminări clare, pentru faluturi grosolane ale lui Onea și Grigore, la Coman, respectiv Compagno.

„Înseamnă că vom vedea un joc bărbătesc, va lăsa meciul un pic mai liber”, a adăugat Niță. „Până la limita fracturii și chiar și dincolo de ea. Dar Onea nu joacă, e adevărat”, a intervenit jurnalistul Alin Buzărin.

ADVERTISEMENT

„Vorbește stelistul din tine! A ieșit cumva Coman accidentat la meciul respectiv?”, a adăugat, contrariat, Niță. „Eu, stelist? Am puloverul vișiniu, nu vezi? Nu cred că îți merge bine laptopul. Mi l-a trimis domnul Șucu. Era pe canapea. Când am primit mobila, era și puloverul pe canapea”, s-a amuzat, copios, Buzărin.

MM Stoica, chemat la comisii din cauza lui Vidican

Incidentul din primăvara, de la Rapid – FCSB 1-0, l-a făcut să răbufnească pe Mihai Stoica, care l-a criticat dur pe Rareș Vidican pentru că nu a intervenit de la VAR ca Feșnic să îi elimine pe Onea și pe Grigore. Din această cauză, oficialul roș-albaștrilor a ajuns la comisii.

ADVERTISEMENT

„Am fost reclamat la Comisie de către Vassaras pentru ce am spus despre Vidican. Probabil că Vassaras, nestăpânind limba română, n-a înțeles. Am fost reclamat pentru că l-am jignit pe Vidican.

Eu doar am redat un monolog imaginar. Am inventat un dialog cu Horațiu Feșnic vorbind cu Vidican (n.r. – dialog imaginar în care MM folosește, printre altele, expresia: ‘Bă, ești prost?’). Dacă s-a considerat că e jignire, îi prezint scuzele mele”, spunea, la vremea respectivă, Mihai Stoica.

CONTRE SPUMOASE pe tema arbitrului delegat la Rapid - Hermannstadt

ADVERTISEMENT