Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Contre spumoase Bănel Nicoliță – Robert Niță înainte de FCSB – Rapid: „Ați mai luat 4 cu 50.000 de oameni în tribune!”

Bănel Nicoliță și Robert Niță s-au contrat glumind înainte de FCSB – Rapid, unde au glumit pe seama diferenței de puncte și a seriei de invincibilitate a Rapidului cu FCSB.
19.04.2024 | 11:18
Contre spumoase Banel Nicolita  Robert Nita inainte de FCSB  Rapid Ati mai luat 4 cu 50000 de oameni in tribune
Banel Nicolita si Robert Nita S-AU INCINS IN DIRECT inainte de FCSB - Rapid
ADVERTISEMENT

Robert Niță și Bănel Nicoliță sunt invitații lui Cristi Coste la FANATIK SUPERLIGA. Emisiunea poate fi văzută live pe website-ul FANATIK în fiecare luni, marți și vineri, cu începere de la 10:30.

Dialog amuzant în deschiderea FANATIK SUPERLIGA

Robert Niță a fost salutat publicul și a mulțumit pentru invitație, iar Cristi Coste glumea pe seama sa: „N-ai răspuns așa în forță ca Bănel“. Robert contracara prin a glumi pe seama diferenței mari de puncte dintre FCSB și Rapid: „Păi e mult în față, la el e mai târziu“.

ADVERTISEMENT

Cristi Coste spunea că este dezechilibru în studio privind invitații. În studio sunt doi foști jucători ai FCSB-ului, Bănel Nicoliță și Florin Gardoș, și unul al Rapidului, Robert Niță. Contrele amuzante dintre cei doi au continuat, sub amuzamentul moderatorului.

Bănel Nicoliță: 16 este și numărul cu care Bănel Nicoliță a jucat toată carieră lui pe tricou.

ADVERTISEMENT

Robert Niță: Asta ai repetat-o, este?

Bănel Nicoliță: Păi ce mi-a făcut mie Robert, m-a omorât.

Robert Niță: Cred că ești pe mână cu moderatorul că a dat-o exact cu 16.

Bănel Nicoliță: Nici dacă-mi doream eu să fie 16 puncte, nu se nimerea.

Robert Niță: Dar pe noi nu ne interesează istoria, noi trăim momentul, Bănel.

Bănel Nicoliță: Și noi trăim momentul, de 4 meciuri la rând ne-ați bătut. Nu mai au nicio șansă cu 50.000 de oameni.

Robert Niță: Păi stai, cu 50.000 ați mai luat 4.

Bănel Nicoliță: Păi de 4 etape nu mai bateți pe nimeni. Nu mai aveți antrenor. V-a plecat antrenorul principal (n.r. Cristiano Bergodi).

ADVERTISEMENT

Bănel Nicoliță este un aprig susțînător al clublui lui Gigi Becali, unde a jucat pentru 6 ani, între 2005-2011. Robert Niță, cunoscut pentru spiritul său de rapidist, are și propria emisiune dedicată amintirilor din perioada sa în Giulești.

FCSB – Rapid, un derby mai mult de orgoliu

FCSB o primește pe Rapid pe Arena Națională sâmbătă, cu începere de la 20:30. Partida este mai mult una de moral, de orgoliu pentru rapidiști. Clubul lui Becali este aproape de-a câștiga campionatul, care mai are nevoie doar de 4 puncte din 18 puse-n joc.

ADVERTISEMENT

Însă, Rapidul este în plin obiectiv, încercând să obțină un loc de cupe europene la finalul sezonului. După plecarea lui Cristiano Bergodi, giuleștenii l-au instalat pe banca pe Bogdan Lobonț, alături de Adrian Iencși.

Analizând ultimele 5 partide, FCSB are un complex major în față Rapidului, pe care n-a mai învins-o din 2022. Ultima victorie a trupei lui Elias Charalambous și Mihai Pintilii a fost în noiembrie 2022, scor 3-1 pentru FCSB. În rest, doar victorii clare ale Rapidului, printre care un 5-1 sau un 4-0.

Paradoxal, FCSB poate deveni campioană și după meciul cu Rapid, în cazul unor rezultate favorabile. Roș-albaștrii pot deveni campioni dacă înving Rapid, iar Universitatea Craiova și CFR Cluj obțin maxim un punct în această etapă.

Contre spumoase Bănel Nicoliță - Robert Niță înainte de FCSB - Rapid

ADVERTISEMENT