Life

Controversă la Survivor România după anunțul lui Daniel Pavel legat de rămânerea lui CRBL în show, deși nu participă: „Un fake de concurs”

O nouă controversă a apărut la Survivor România după ce CRBL nu a participat la consiliul de nominalizări și nu a putut fi propus spre eliminare, cu toate că nu a participat la joc.
11.04.2022 | 23:16
Controversa la Survivor Romania dupa anuntul lui Daniel Pavel legat de ramanerea lui CRBL in show desi nu participa Un fake de concurs
CRBL nu a putut fi nominalizat la Survivor România, deși în ultima vreme nu a participat deloc. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Este a doua săptămână în care CRBL nu participă la joc din motive medicale, fără să se precizeze cu ce probleme se confruntă, de fapt, cântărețul.

CRBL, salvat de producătorii Survivor România. Fanii sunt revoltați

Și de data aceasta, deși nu a intrat pe traseu și nu a fost prezent nici  măcar la consiliul de nominalizări, artistul a scăpat ca prin urechile acului de posibilitatea de a ieși din competiție.

ADVERTISEMENT

Daniel Pavel le-a stricat planurile Vulturilor, care au făcut o strategie privind nominalizările. Cei mai mulți au vrut să îl nominalizeze pe CRBL, având în vedere că de ceva vreme stă pe bară și doar ei intră pe traseu.

Numai că… surpriză totală! Prezentatorul Survivor România a anunțat că CRBL nu poate fi nominalizat și nici nu poate nominaliza. Vulturilor li s-au schimbat complet fețele și au trebuit să refacă tot planul. Astfel că, nominalizați au ieșit Alexandra Duli, Doru Răduță și Mihaela Stan.

ADVERTISEMENT

Decizia producătorilor show-ului de la PRO TV de a-l păstra pe CRBL deși nu participă deloc la joc, în sensul că nici măcar nu poate fi nominalizat, a trezit câteva semne de întrebare din partea fanilor reality-show-ului.

„Un fake de concurs”

Pe grupurile de Facebook dedicate emisiunii, dar și pe pagina oficială Survivor au început să apară vociferări în legătură cu ”favoritismul” de care s-ar bucura Eduard CRBL.

ADVERTISEMENT

„Nu e corect să rămână un concurent care de 2 săptămâni stă la odihnă. Cei din consiliu luptă pentru fiecare punct; Cine îl duce în spate pe CRBL??? Foarte curios cum s-a îmbolnăvit fără să aibă nimic…;

CRBL iar e imun. Ceilalți cu probleme de sănătate au putut participa la consiliu și nominalizați și cu drept de vot, el nu. Un fake de concurs;

ADVERTISEMENT

Au ajuns Războinicii la nominalizare pentru că așa a vrut regia”, sunt doar câteva dintre comentariile pline de revoltă de pe pagina oficială a emisiunii difuzate de PRO TV.

 

ADVERTISEMENT