Sport

Conversația spumoasă pe care Becali a avut-o cu Mihai Rotaru, înainte de FCSB – Universitatea Craiova: „Băi Gigi, diseară te fac praf!”

FCSB a învins-o pe Universitatea Craiova, 4-1, în etapa 2 a Ligii 1. Gigi Becali, patronul FCSB-ului, a dezvăluit discuția spumoasă pe care a avut-o cu omologul său din Bănie, Mihai Rotaru.
26.07.2021 | 11:57
Conversatia spumoasa pe care Becali a avuto cu Mihai Rotaru inainte de FCSB  Universitatea Craiova Bai Gigi diseara te fac praf
ADVERTISEMENT

Golurile FCSB-ului au fost marcate de Olimpiu Moruțan, Octavian Popescu, Andrei Cordea și Florin Tănase. În timp ce unica reușită a oltenilor a fost semnată de Jovan Markovic.

După primele două etape, FCSB se află pe locul 3 din Liga 1, în timp ce Universitatea Craiova se situează pe locul 10.

ADVERTISEMENT

Conversația spumoasă pe care Becali a avut-o cu Mihai Rotaru, înainte de FCSB – Universitatea Craiova

Gigi Becali susține că, înaintea partidei FCSB – Universitatea Craiova, Mihai Rotaru i-a transmis un mesaj „spartan”.

„Jucătorul lor de bază era Cicâldău și chiar am vorbit cu Rotaru înainte de meci și mi-a zis: «Băi Gigi, diseară te fac praf!» și eu am zis: «Să vedem ce o vrea Domnul»”, a declarat Gigi Becali, la PRO X.

ADVERTISEMENT

După meciul câștigat categoric de FCSB, Gigi Becali a avut o replică ironică pentru Mihai Rotaru.

Dar în gândul meu zieam: «Vă fac praf!». După meci, i-am dat un mesaj: «Ai greșit, nu a fost cum ai vrut tu». Dimineață, i-am dat iar mesaj: «Ce faci prietene, ești supărat?». Mihai este un om cu care poți să vorbești. E foarte ambițios, dar nu este ofticos. Mi-a dat mesaje înapoi că: «Sunt bărbat!»”. a mai spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Olimpiu Moruțan, declarație haioasă după FCSB – Universitatea Craiova

Olimpiu Moruțan s-a declarat fericit pentru golul marcat împotriva Universității Craiova. Cât despre o posibilă plecare de la FCSB, mijlocașul echipei lui Gigi Becali a avut o declarație haioasă.

„Un gol foarte frumos, nu? Știu ce pot, știu în fiecare zi ce fac la antrenament și când vine meciul vreau să dau tot. Poate am început mai prost meciurile astea, dar mă bucur că m-am motivat și azi am făcut un meci bun.

ADVERTISEMENT

Și dacă nu venea golul, eu tot știam ce trebuie să fac, să dau totul pe teren. Domnul Gigi știe cel mai bine pe cine să bage. Dacă el așa a gândit să mă certe, înseamnă că a făcut foarte bine, criticile m-au ajutat să merg mai departe și să fiu mai bun.

Nu știu nimic de vreo ofertă de la Galatasaray, m-aș bucura foarte tare. Fac și eu o glumă. Am jucat primele două meciuri mai slab ca să mă lase nea Gigi mai ieftin, glumesc. Important e că am câștigat, avem un moral foarte bun și trebuie să o ținem tot așa”, a spus Olimpiu Moruțan.

În următorul meci de Liga 1, FCSB o va întâlni pe UTA Arad. Partida va avea loc duminică, de la ora 21:30.

  • (P) Cota BETANO Șahtior Karagandy – FCSB: 1,87 este cota pentru „total goluri FCSB: peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT