Sporturi

Copilul profet din India, care a prezis pandemia de coronavirus, vorbește despre sfârșitul civilizației pe Pământ: „Până în noiembrie 2021”

06.09.2020 | 14:55
Copilul profet din India care a prezis pandemia de coronavirus vorbeste despre sfarsitul civilizatiei pe Pamant Pana in noiembrie 2021
ADVERTISEMENT

Copilul profet din India, Abhigya Anand, este un copil din India care ar fi prezis începutul pandemiei de Covid-19, devenit astfel celebru în întreaga lume.

Tânărul de 14 ani susține că vorbește cu planetele și este urmărit cu atenție de oamenii care cred cu tărie că este un profet.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Facebook îl blochează constant pentru că ar fi un simplu șarltan, iar toate supozițiile sale nu au nicio bază științifică.

Copilul profet din India prevestește sfârșitul lumii, după ce ar fi prezis pandemia de Covid-19

Cert e că, după ce ar fi prezis coronavirusul, băiatul vorbește acum despre un alt eveniment apocaliptic, care ar putea sfârși civilizația pe Terra.

ADVERTISEMENT

„Conform astrologilor, începând din noiembrie 2020 și până în noiembrie 2021 va fi un dezastru. Nu se știe dacă o prăbușire economică, un război sau pandemia se va intensifica. Saturn și Jupiter vor intra în conjuncție și, de fiecare dată când s-a întâmplat acest lucru au avut loc dezastre. Ultima dată când aceste planete au fost așa aproape a fost acum 400 de ani.

Asistăm la nașterea lumii post COVID, în care oamenii se tem unii de alții și există riscul să ne deconectăm complet refuzând să mai intrăm în contact cu oamenii, ceea ce ar putea duce la distrugerea civilizației. Asistăm mai mult la o pandemie de frică decât la o pandemie de COVID.

ADVERTISEMENT

Și ar trebui să începem să transmitem speranța tuturor, decât ce facem acum, când transmitem frica și nesiguranța semenilor noștri”, spune Abhigya Anand în filmulețul său.

Copilul profet din India a prezit și în vara lui 2019 tânărul ar fi prezis că un pericol sever va izbucni din China, devenind mai apoi viral și câștigând adepți care-l consideră un real profet.

ADVERTISEMENT

Desigur, ca și toți profeții, băiatul nu vorbește despre nimic concret și face doar supoziții bombastice, universal valabile, care ar putea, sau ar putea să nu se întâmple.

ADVERTISEMENT
Tags: