Fotbal intern

Copos şi Gică Popescu, în celule cu deţinuţii ÎNCHIŞI PE VIAŢĂ!

Se anunta vremuri si mai grele pentru greii din fotbal condamnati in Dosarul Transferurilor, si asta pentru ca urmeaza sa fie mutati la alte inchisori....
29.03.2014 | 10:44
Copos si Gica Popescu in celule cu detinutii INCHISI PE VIATA
ADVERTISEMENT

Se anunta vremuri si mai grele pentru greii din fotbal condamnati in Dosarul Transferurilor, si asta pentru ca urmeaza sa fie mutati la alte inchisori.

Potrivit surselor noastre, George Copos, Meme Stoica si Gica Popesu, care se afla in prezent la inchisoarea Rahova, vor fi transferati la Penitenciarul Giurgiu. Locul de detentie este cunoscut ca “inchisoarea vietasilor”, si asta pentru ca are cei mai multi condamnati pe viata.

ADVERTISEMENT

La Giurgiu au fost cazati de-a lungul timpului detinuti cu nume grele, printre acestia numarandu-se Nutu Camataru, Dragos Ciupercescu, bombardierul de la Jean Monnet, sau ucigasii lui Ioan Luchian Mihalea. Tot la Giurgiu se afla si escrocii care au inselat zeci de oameni prin metoda “accidentul” si i-au lasat fara bani. Inchisoarea nu este la fel de “prietenoasa” ca Rahova. De altfel, in Penitenciarul Giurgiu sunt cei mai multi detinuti care prezinta un risc ridicat pentru siguranta.

“Raiul sau iadul” pentru fratii Becali

Giovani si Victor Becali se afla si ei la regim inchis, ceea ce inseamna ca vor fi transferati de la Poarta Alba la alta inchisoare: Slobozia sau Tulcea, insa locatia nu s-a stabilit inca.

ADVERTISEMENT

Potrivit surselor noastre, inchisoarea Slobozia este “iadul” pe pamant in comparatie cu Poarta Alba, sau chiar cu Jilava, locul din care Gigi Becali nu stia cum sa mai plece. Printre cei care s-au aflat inchisi aici s-a numarat si Sergiu Bahaian, cunoscut si ca “Regizorul mortii”, iar surse din sistemul penitenciar spun ca mai bine mai faci un an in plus de puscarie in alta inchisoare decat sa stai la Slobozia.

Cu vedere la mall

Pe de alta parte, cu putin noroc, fratii Becali ar putea ajunge in “rai”, adica la puscaria Tulcea, si cand spunem rai ne referim la cealalta varianta. Conditiile de aici sunt mult peste alte inchisori din tara, iar puscaria este situata, ironia sortii, intr-o zona buna a orasului, acolo unde locuia si Luminita Perijoc inainte sa fie acuzata de viol de un taximetrist.

ADVERTISEMENT

Zona in care se afla inchisoarea este una centrala, puscaria este la doi pasi de mall, astfel incat, cu putin noroc, verii lui Gigi si-ar putea clati ochii din celula cu frumusetile locale. Teoretic ar exista si o a treia posibilitate pentru cei doi, inchisoarea Rahova, insa aceasta este putin probabila.

Gigi Netoiu, care a fost condamnat si el condamnat in acest dosar si care are regim inchis, va ramane la Penitenciarul Craiova.

ADVERTISEMENT
Tags: