Life

Corina Bud, adevărul despre relația cu fiul ei, după ce a divorțat! ”Uneori anturaj mai prost”

Excentrica Corina Bud dezvăluie cu cine își va petrece sărbătorile anul acesta, dar și care este relația cu unicul ei copil, după ce a divorțat de Nelu Bud.
23.12.2022 | 17:07
Corina Bud adevarul despre relatia cu fiul ei dupa ce a divortat Uneori anturaj mai prost
Corina Bud, adevărul despre relația cu fiul ei, după ce a divorțat! Sursa foto: instagram/ Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Corina Bud, cunoscută pentru postările lipsite de inhibiții, a intrat într-un cont de umbre după divorțul de Nelu Bud. Deși a știut mereu să-și incite publicul prin trupul ei de invidiat, dar și prin aparițiile care mai de care mai inedite, revine în forță și pe plan profesional, mai hotărâtă ca niciodată să recucerească topurile muzicale.

Relația Corinei Bud cu fiul după divorțul secret

Mereu a ieșit în evidență prin excentricitățile vestimentare, dar și prin imaginile hot pe care le-a postat adesea pe social media. Însă, mereu a fost discretă cu ceea ce înseamnă viață de familie. Divorțul de Nelu Bud a fost ținut secret pentru multă vreme, asta pentru a-și proteja fiul.

ADVERTISEMENT

Cântăreața își iubește unicul copil ca pe ochii din cap, și, ajuns deja la vârsta perfectă pentru buletin, au discuții ca între prieteni. Cu bune și rele, familia lor a trecut și peste momentul greu încercat al separării, iar acum Corina Bud vorbește deschis despre relația e care o are cu fiul ei.

Nu am probleme cu fiul meu. Dincolo că sunt o mamă bună și cu normă întreagă și sunt tot timpul lângă el, suntem foarte buni prieteni și cred că asta e foarte important, pentru că el îmi spune absolut tot și eu pot să îl sfătuiesc atunci când nu are idei grozave, dar, în general, e educat foarte bine și mă bazez pe treaba asta.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă mai sunt tentații la vârsta lui, uneori anturaj mai prost, deși din câte știu eu nu e prost, dar știi cum e, că mai vine câte unul. Eu cred că el este foarte puternic și știe ce are de făcut. Mă bazez pe asta, nu îmi fac griji”, a povestit Corina Bud, pentru WOWbiz.ro.

Corina Bud, sărbători departe de București

Controversată și mereu în pas cu lumea modernă, Corina Bud este și o mare iubitoare a tradițiilor românești.

ADVERTISEMENT

Motiv pentru care, a ales ca și anul acesta să petreacă sărbătorile în sânul familiei din Arad. Face asta an de an și nu dă obiceiurile pe care iubește, pe nicio insulă exotică.

De Crăciun o să fiu cu familia mea în Ardeal, ca în fiecare an, pentru că acolo se păstrează tradițiile și de revelion voi cânta și sunt cea mai fericită să îmi încep anul cântând și dansând pentru cei cărora le-a fost dor de mine, pentru că și mie mi-a fost dor de ei.
 
Am hotărât ca în 2023 să încep anul cu voi”, a adăugat vedeta pentru sursa mai sus citată.

ADVERTISEMENT

Dorința ascunsă a Corinei Bud

Cum Ajunul Crăciunului ne bate la ușă, Corina Bud șochează din nou cu dorința pe care o are pentru Moș Crăciun.

Toți am zice că-i ceva material, însă, artista declară: ”Să dansez tot anul anul, asta îmi doresc”.

ADVERTISEMENT