Life

Corina Caragea, ipostază surprinzătoare. Prezentatoarea s-a pozat în toată splendoarea la munte

11.03.2021 | 11:56
Corina Caragea ipostaza surprinzatoare Prezentatoarea sa pozat in toata splendoarea la munte
ADVERTISEMENT

Corina Caragea și-a călcat pe inimă și a postat o imagine surprinzătoare în mediul online. Prezentatoarea de la Pro TV a lăsat ținutele sobre deoparte și s-a pozat în toată splendoarea într-o zonă superbă de la munte. 

Frumoasa jurnalistă le-a arătat tuturor peisajul care i-a tăiat răsuflarea în timp ce se relaxa într-un fel de jacuzzi, numit ciubăr. Vedeta este într-o formă fizică de invidiat, trupul sculptat la sală fiind pozat în costum de baie, în timp ce afară ningea.

ADVERTISEMENT

Bruneta s-a relaxat în apa fierbinte, în aerul curat de la munte, venind și cu câteva recomandări pentru fanii ei legat de locul unde s-a relaxat weekend-ul trecut. Corina Caragea adoră să călătorească și vine mereu cu ponturi pentru internauți.

Corina Caragea, imagine spectaculoasă. Cum s-a fotografiat prezentatoarea la munte

„Afară ninge liniștit, iar eu vă salut de aici”, a scris Corina Caragea pe pagina de Instagram, în dreptul unei imagini în care apare în costum de baie, la munte, iar ulterior a revenit cu mai multe informații despre cazare pe blogul personal.

ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă a dat agitația din oraș pentru o escapadă la munte, unde s-a simțit în propriul element. Vedeta s-a cazat într-o căsuță superbă, în formă de A, de unde a putut observa peisajul mirific și pădurea ascunsă în zona localității Bran.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Corina Caragea (@corinacaragea)

„Așa că, după câteva luni de așteptare pe lista de rezervări, m-am cazat la una dintre cele două căsuțe în formă de A, ascunse în zona Bran.

ADVERTISEMENT

Contrar așteptărilor, am avut un weekend de poveste, liniștit și relaxant, departe de lumea dezlănțuită, dar chiar în miezul unei zone turistice atât de aglomerate. Tot la capitolul paradoxuri, uite-mă pe mine în costum de baie la zero grade, înconjurată de nămeți…

Cabanele au un ciubăr pe care va recomand să nu îl săriți ca experiență. Să privești crestele albe ale munților din ciubăr este … priceless”, a scris Corina Caragea pe blogul său.

ADVERTISEMENT

Frumoasa prezentatoare a știrilor din sport de la Pro TV a vizitat foarte multe locuri de-a lungul anilor, motiv pentru care vine cu numeroase recomandări pentru fanii ei.

ADVERTISEMENT