Life

Corina Caragea își serbează bunica. Imaginea care i-a emoționat pe fanii îndrăgitei prezentatoare

Corina Caragea a postat un mesaj emoționant pentru ziua de naștere a bunicii sale. Îndrăgita prezentatoare de la Pro TV a distribuit și două imagini.
09.04.2022 | 17:13
Corina Caragea isi serbeaza bunica Imaginea care ia emotionat pe fanii indragitei prezentatoare
ADVERTISEMENT

Vedeta își serbează bunica, care a crescut-o încă de mică. Frumoasa brunetă nu a uitat de unde a plecat, dovadă că își amintește în fiecare an de femeia alături de care a petrecut o copilărie frumoasă, într-un sat din România.

Corina Caragea, mesaj pentru ziua de naștere a bunicii. Ce a transmis vedeta de la Pro TV

Corina Caragea are foarte multe amintiri frumoase de când era mică, mai ales din preajma sărbătorilor de iarnă pe care obișnuia să le petreacă în ograda bunicilor. Prezentatoarea a avut o copilărie fără nicio grijă.

ADVERTISEMENT

Moderatoarea știrilor sportive nu uită să-i ureze bunicii sale un sincer și călduros la mulți ani, la împlinirea unei vârste venerabile. Vedeta are numai cuvinte de laudă pentru cea pe care o alintă „mamaie”.

„Bunicii ne cuprind micuțele mâini doar o vreme, dar inimile pentru o veșnicie. La mulți ani, mamaie”, a scris Corina Caragea pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT

Fanii îndrăgitei prezentatoare TV au reacționat imediat și nu au trecut cu vederea evenimentul din familia brunetei. Atât persoane publice, cât și oameni care o apreciază i-au lăsat comentarii în mediul online.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Corina Caragea (@corinacaragea)

Corina Caragea, copilărie petrecută la țară

Corina Caragea și-a petrecut toate vacanțele din copilărie la țară, împreună cu bunica pe care o vedea mereu neobosită. Moderatoarea știrilor sportive de la Pro TV își amintește cu dor și nostalgie de acele momente.

ADVERTISEMENT

„De Sărbători mergeam la colindat întotdeauna. Era momentul pe care îl așteptam negreșit. Mergeam prin sat, după covrigi. Nu era cu bani ca acum, noi adunam covrigi. 

Abia așteptam momentul întoarcerii acasă să numărăm care are mai mulți covrigi, făceam întrecere cu bunica” a spus vedeta în urmă cu ceva vreme pentru libertatea.ro.

ADVERTISEMENT

În aceeași notă, Corina Caragea povestește că vacanțele de iarnă se învârteau în jurul cozonacilor pe care abia aștepta să-i vadă cum cresc peste noapte.

ADVERTISEMENT
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane...
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane de euro a tatălui ei » Alături de cine a petrecut Ioana Țiriac
Norvegianul care mutila bărbați cărora le tăia organele sexuale, condamnat la 22 de...
Norvegianul care mutila bărbați cărora le tăia organele sexuale, condamnat la 22 de ani de închisoare. Un român, implicat în afacerea macabră
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
Cât costă un burger cu carne de crocodil:
Cât costă un burger cu carne de crocodil: "Trebuie doar puţin rumenit. Românii au gusturi bune la mâncare"
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este...
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați...
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Un fotomodel din Rusia și fiica ei au fost ucise în stațiunea turcească...
Un fotomodel din Rusia și fiica ei au fost ucise în stațiunea turcească Bodrum, suspectul, fostul soț al victimei, prins după 6 luni
Motivul pentru care Angela Similea, Corina Chiriac și Mirabela Dauer nu se suportă....
Motivul pentru care Angela Similea, Corina Chiriac și Mirabela Dauer nu se suportă. Cine le-a stricat prietenia