Life

Corina Caragea, vacanță de lux în Hawaii! „Mai ieftin decât la noi la Mamaia”

Corina Caragea, vacanță de lux în Hawaii! Vedeta a dat o veste surprinzătoare și a spus că nu a plătit mai mult pentru cazare decât la Mamaia.
28.02.2023 | 12:54
Corina Caragea vacanta de lux in Hawaii Mai ieftin decat la noi la Mamaia
Corina Caragea, vacanță de lux în Hawaii. Foto Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Corina Caragea a ales să plece într-o vacanță de lux, și nu oriunde, ci foarte departe de țara noastră, în una dintre cele mai exotice destinații, considerată drept una de vis.

Corina Caragea, vacanță de lux în Hawaii! Spune că a fost mai ieftin decât la Mamaia

Corina Caragea a făcut și o mărturisire surprinzătoare la care poate mulți nu se așteptau și a spus că prețurile de la cazare din Hawaii au fost mai mici decât cele de la noi din țară de la Mamaia, destinație considerată de lux pe timp de vară.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Corina Caragea a spus că a vrut să se cazeze în centru, aproape de plajele din Hawaii și prețul plătit în comparație cu cel de la noi nu a fost unul prea mare, ba chiar a fost mai ieftin în Hawaii.

“Am zis să mă cazez direct în centru, la un hotel normal, mai ieftin decât la noi în Mamaia – pentru că am făcut o comparație atunci – și a fost perfect, pentru că doar coboram din hotel și ajungeam pe plaja lor faimoasă.

ADVERTISEMENT

Cea mai mare parte din vacanță am folosit autobuzul, și, pentru două-trei zile am închiriat o mașină foarte frumoasă. M-a ajutat foarte mult să mă deplasez, pentru că Hawaii este o destinație foarte ofertantă.(…) Infrastructura este minunată, casele sunt foarte frumoase, eram gură-cască pe geam, în permanență”, a povestit Corina Caragea în podcastul Cafea cu visuri.

Corina Caragea, sfaturi de preț pentru vacanța de vis

Corina Caragea a plecat în vacanță în Hawaii și a mărturisit că cel mai bine este când pleci într-un loc nou este să descoperi totul conform propriului program.

ADVERTISEMENT

Mai mult, prezentatoarea știrilor din sport spune că nu e bine să nu mergi cu o listă de obiective de vizitat, pentru că ideea este să te relaxezi, nu să te stresezi încercând să bifezi tot ce ți-ai propus de acasă.

„ Cel mai bine, când ești în vacanță, e să nu ai un program clar. Să nu bifezi, să nu mergi pentru asta, să nu mergi cu o listă, ci să te relaxezi și să o iei la picior, fără hartă, dacă se poate.

ADVERTISEMENT

Acelea sunt cele mai frumoase vacanțe, când nu trebuie să alerg de colo-colo disperată să bifez și muzeul ăla, și magazinul ăla, și nu știu ce obiectiv turistic”, a mărturisit Corina Caragea.

Prețurile pentru cazarea în Hawaii sunt destul de accesibile, ele pornind de la circa 1.200 de lei, dar pot ajunge și la peste 3.000 de lei pe noapte.

ADVERTISEMENT