Life

Corina Chiriac a fost îndrăgostită de Dan Spătaru în tinerețe. Ce i-a spus regretatul artist atunci când a aflat

Corina Chiriac a fost îndrăgostită de Dan Spătaru cu mult timp în urmă. Ce i-a spus regretatul artist atunci când a aflat acest lucru.
01.02.2024 | 11:25
Corina Chiriac a fost indragostita de Dan Spataru in tinerete Ce ia spus regretatul artist atunci cand a aflat
Corina Chiriac a fost îndrăgostită de Dan Spătaru. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Corina Chiriac a recunoscut că l-a admirat foarte tare pe Dan Spătaru și că a fost îndrăgostită de acesta. Cântăreața i-a mărturisit regretatului interpret care erau sentimentele sale.

Corina Chiriac a fost îndrăgostită de Dan Spătaru

Dan Spătaru, unul dintre cei mai apreciați artiști români, care s-a stins din viață în urmă cu aproape 20 de ani, a fost foarte iubit de public, dar și de colegii de breaslă.

ADVERTISEMENT

Acum ceva timp, Corina Chiriac a vorbit despre legătura specială pe care a avut-o cu artistul de muzică ușoară. Cântăreața a recunoscut că a fost îndrăgostită de acesta în tinerețe. În plus, îl admira foarte mult și pe Aurelian Andreescu.

Corina Chiriac i-a mărturisit lui Dan Spătaru care erau sentimentele sale pentru acesta, iar răspunsul pe care l-a primit a fost unul la care nu se aștepta.

ADVERTISEMENT

“Am mai spus-o și o repet, când eu aveam 15 ani, existau doi soliști. Aurelian Andreescu pe brunet și Dan Spătaru, care era un Alain Delon blond și frumos ca un înger. Eu mă îndrăgostisem de Dan Spătaru.

Și când am vorbit pentru prima oară cu el, i-am spus că am fost îndrăgostită de el și mi-a spus ‘poți să îmi spui tu’”, a povestit cântăreața de muzică ușoară la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Ce spunea Corina Chiriac despre Dan Spătaru

Cu mai mult timp în urmă, Corina Chiriac a vorbit despre regretatul interpret la un post de radio. Artista l-a descris atunci ca fiind un om cu “o carismă a lui”.

Cântăreața a avut de spus numai cuvinte de laudă la adresa lui Dan Spătaru, pe care l-a apreciat întotdeauna. Aceasta a relatat o întâmplare povestită de compozitorul Horia Moculescu.

ADVERTISEMENT

“Mi-a povestit Horia Moculescu de perioada în care cânta cu Dan Spătaru în turneu. Mi-a spus că într-o zi au ajuns să facă un concert în plus, în alt oraș, iar un om a scris pe o foaie A4, cu creionul – ‘Astă seară cântă Dan Spătaru’ și a venit tot orașul la concert.

Eu am avut bucuria de a-l cunoaște pe Dănuț și de a cânta în preajma lui. Avea un lipici cu totul aparte, acest om. O carismă, care nu se cerea afară. El avea o carismă a lui.

Fiind un băiat timid, finuț, extrem de politicos cu toată lumea și mereu la locul lui. Nu dansa, nu făcea nicio mișcare extraordinară. Nu pentru că așa erau vremurile, ci pentru că așa era el. Totuși, transmitea ceva unic. Nu-ți puteai lua ochii de la el”, a spus Corina Chiriac la Kiss FM.

ADVERTISEMENT
Tags: