Life

Slăbit de probleme de sănătate, Dan Spătaru moare la câteva clipe după ce se trezise din somn. Ultima dorință nu i s-a mai îndeplinit

Dan Spătaru a murit la doar câteva clipe după ce s-a trezit din somn. Nu a apucat nici să-și vadă împlinită ultima dorință.
15.10.2023 | 08:00
Slabit de probleme de sanatate Dan Spataru moare la cateva clipe dupa ce se trezise din somn Ultima dorinta nu i sa mai indeplinit
Dan Spătaru a murit după ce s-a trezit din somn. Foto Click
ADVERTISEMENT

Dan Spătaru a murit după ce abia se trezise din somn, fiind slăbit de toate problemele sale de sănătate. Celebrul cântăreț nu și-a văzut cea mai mare dorință împlinită înainte de moarte.

Dan Spătaru a murit după ce s-a trezit din somn

La începutul lunii octombrie 2023, îndrăgitul artist ar fi trebuit să împlinească 84 de ani. Au trecut, însă, 19 ani de la moartea lui Dan Spătaru, unul dintre cei mai mari cântăreți din istoria țării. El s-a stins pe 8 septembrie 2004, în Capitală, după lungi probleme de sănătate.

ADVERTISEMENT

Acesta suferise mai multe operații înainte de plecarea lui, la 64 de ani, într-o lume mai bună. Acesta a avut o tumoare care a fost operată la Rimini, în Italia, dar aceasta nu a fost îndepărtată complet. Până la urmă, cauza oficială a morții lui Dan Spătaru a fost infarctul.

Artistul a murit aproape imediat cum s-a trezit din somn, așa cum povestea fiica acestuia. Așa că, cei dragi nu au mai avut timp să vorbească nimic cu el, iar cântărețul a plecat dintre noi înainte de vreme.

ADVERTISEMENT

„Tatăl meu a murit dimineața, la ora 7.00. A fost un stop cardiac. Din nenorocire, nici nu am avut cum sa vorbim cu el, pentru că totul a fost foarte rapid. A murit aproape imediat după ce s-a trezit din somn.

În ultima vreme, nu pot spune că a avut o perioadă prea fericită – suferise multe intervenții chirurgicale dureroase, ultima a avut loc în luna mai”, declara fiica acestuia, după moartea lui Dan Spătaru.

ADVERTISEMENT

Ultima dorință a lui Dan Spătaru, rămasă neîmplinită

Văduva lui Dan Spătaru a spus o povestire tragică legată de moartea artistului. Ultima lui dorință nu s-a mai îndeplinit. Sidonia Spătaru povestea că în ultima seară dinaintea morții sale, Dan Spătaru a stat cu vărul lui.

Acesta i-a făcut o rugăminte și a spus că ar dori să revadă toate locurile în care a cântat în București. Din păcate, această dorință nu a mai devenit niciodată realitate, pentru că timpul nu a fost suficient.

ADVERTISEMENT

„În ultima lui seară a fost cu vărul lui. A venit, l-a luat de acasă şi (…) la întoarcere a avut, cred, o presimţire.

I-a spus: Vreau să mă duci, te rog, peste tot pe unde am cântat eu în Bucureşti. Şi, noaptea, spre dimineaţă, a făcut infarct…”, a spus Sidonia Spătaru.

ADVERTISEMENT
Tags:
O imagine postată de Jose Mourinho din vestiarul Arenei Naționale a devenit virală...
O imagine postată de Jose Mourinho din vestiarul Arenei Naționale a devenit virală în Italia: „Unicul pe care îl iubesc”
Șumudică, o concediere inspirată: dovada că turcii au procedat bine când i-au arătat...
Șumudică, o concediere inspirată: dovada că turcii au procedat bine când i-au arătat ușa
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar...
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar banii!”. Atac devastator la adresa ”Baciului” înainte de meciul Generației de Aur
Raisa Maria a fost găsită moartă, la 100 de metri de casă. Fetiţa...
Raisa Maria a fost găsită moartă, la 100 de metri de casă. Fetiţa de nici 3 anișori dispăruse ieri la Breasta, în Dolj
Momentul în care Leonard Doroftei i-a redus la tăcere pe canadieni. Ce a...
Momentul în care Leonard Doroftei i-a redus la tăcere pe canadieni. Ce a fost pus să facă după ce a luat-o de la zero
Prima reacție a lui Culiță Sterp după scandalul monstru din familia lui cu...
Prima reacție a lui Culiță Sterp după scandalul monstru din familia lui cu Mara Bănică. Uluitor ce s-a aflat
Nivel RECORD la PENSIILE din PILONUL 2. Cum SE RETRAG BANII
Nivel RECORD la PENSIILE din PILONUL 2. Cum SE RETRAG BANII
Zi liberă pentru elevi și profesori! Ce se sărbătorește pe 5 iunie 2024
Zi liberă pentru elevi și profesori! Ce se sărbătorește pe 5 iunie 2024
Ce tarif are Irina Loghin la evenimente. Cere mai puțin ca mulți artiști
Ce tarif are Irina Loghin la evenimente. Cere mai puțin ca mulți artiști
Câți bani cere Irina Loghin la o nuntă sau un botez în 2024....
Câți bani cere Irina Loghin la o nuntă sau un botez în 2024. Nu e calică deloc. E la îndemâna oricui să o cheme să-i cânte
VIDEO. Familie din Timișoara, terorizată de vecinii cu care împarte aceeași casă. Dominic...
VIDEO. Familie din Timișoara, terorizată de vecinii cu care împarte aceeași casă. Dominic Fritz: „În 2024, încă sunt timișoreni agresați și hărțuiți fără ca statul român să-i protejeze”
Motivul care a dus la separarea pe bani grei a „Reginei Întunericului”, Gabriela...
Motivul care a dus la separarea pe bani grei a „Reginei Întunericului”, Gabriela Lucuțar: „Un divorț nu e o înmormântare”