Life

Slăbit de probleme de sănătate, Dan Spătaru moare la câteva clipe după ce se trezise din somn. Ultima dorință nu i s-a mai îndeplinit

Dan Spătaru a murit la doar câteva clipe după ce s-a trezit din somn. Nu a apucat nici să-și vadă împlinită ultima dorință.
15.10.2023 | 08:00
Slabit de probleme de sanatate Dan Spataru moare la cateva clipe dupa ce se trezise din somn Ultima dorinta nu i sa mai indeplinit
Dan Spătaru a murit după ce s-a trezit din somn. Foto Click
ADVERTISEMENT

Dan Spătaru a murit după ce abia se trezise din somn, fiind slăbit de toate problemele sale de sănătate. Celebrul cântăreț nu și-a văzut cea mai mare dorință împlinită înainte de moarte.

Dan Spătaru a murit după ce s-a trezit din somn

La începutul lunii octombrie 2023, îndrăgitul artist ar fi trebuit să împlinească 84 de ani. Au trecut, însă, 19 ani de la moartea lui Dan Spătaru, unul dintre cei mai mari cântăreți din istoria țării. El s-a stins pe 8 septembrie 2004, în Capitală, după lungi probleme de sănătate.

ADVERTISEMENT

Acesta suferise mai multe operații înainte de plecarea lui, la 64 de ani, într-o lume mai bună. Acesta a avut o tumoare care a fost operată la Rimini, în Italia, dar aceasta nu a fost îndepărtată complet. Până la urmă, cauza oficială a morții lui Dan Spătaru a fost infarctul.

Artistul a murit aproape imediat cum s-a trezit din somn, așa cum povestea fiica acestuia. Așa că, cei dragi nu au mai avut timp să vorbească nimic cu el, iar cântărețul a plecat dintre noi înainte de vreme.

ADVERTISEMENT

„Tatăl meu a murit dimineața, la ora 7.00. A fost un stop cardiac. Din nenorocire, nici nu am avut cum sa vorbim cu el, pentru că totul a fost foarte rapid. A murit aproape imediat după ce s-a trezit din somn.

În ultima vreme, nu pot spune că a avut o perioadă prea fericită – suferise multe intervenții chirurgicale dureroase, ultima a avut loc în luna mai”, declara fiica acestuia, după moartea lui Dan Spătaru.

ADVERTISEMENT

Ultima dorință a lui Dan Spătaru, rămasă neîmplinită

Văduva lui Dan Spătaru a spus o povestire tragică legată de moartea artistului. Ultima lui dorință nu s-a mai îndeplinit. Sidonia Spătaru povestea că în ultima seară dinaintea morții sale, Dan Spătaru a stat cu vărul lui.

Acesta i-a făcut o rugăminte și a spus că ar dori să revadă toate locurile în care a cântat în București. Din păcate, această dorință nu a mai devenit niciodată realitate, pentru că timpul nu a fost suficient.

ADVERTISEMENT

„În ultima lui seară a fost cu vărul lui. A venit, l-a luat de acasă şi (…) la întoarcere a avut, cred, o presimţire.

I-a spus: Vreau să mă duci, te rog, peste tot pe unde am cântat eu în Bucureşti. Şi, noaptea, spre dimineaţă, a făcut infarct…”, a spus Sidonia Spătaru.

ADVERTISEMENT
Tags: