News

Cornel Dinicu încearcă din răsputeri să scape de închisoare. Patronul de la Ferma Dacilor contestă din nou arestarea sa preventivă

Patronul de la Ferma Dacilor contestă din nou prelungirea arestului preventiv, după ce a stat ore bune cu anchetatorii la locul incendiului
30.01.2024 | 19:16
Cornel Dinicu incearca din rasputeri sa scape de inchisoare Patronul de la Ferma Dacilor contesta din nou arestarea sa preventiva
Cornel Dinicu contestă din măsura prelungirii arestului preventiv. Sursa foto: Inquam Photos / Ovidiu Micsik
ADVERTISEMENT

Patronul de la Ferma Dacilor, unde au murit opt oameni, vrea în libertate. Cornel Dinicu a contestat prelungirea arestării preventive, fiind cercetat pentru distrugere din culpă în urma incendiului de la ferma sa.

Contestații pentru punerea în libertate ale inculpaților din dosarul Ferma Dacilor

La Judecătoria Ploieşti s-a înregistrat, marţi, 30 ianuarie, o contestaţie pe numele lui Cornel Dinicu privind decizia magistraţilor de prelungire a mandatului de arestare preventivă în dosarul incendiului care a luat viața opt oameni și care a distrus complexul turistic Ferma Dacilor.

ADVERTISEMENT

De asemenea, și ceilalți inculpați, Adrian Ristin şi Adelina Elena Ilie, care sunt arestați la domiciliu în același dosar, au depus şi ei contestați în ce privește prelungirea arestului la domiciliu.

Tribunalul din Prahova va judeca contestaţiile depuse de cei trei inculpați. Pentru moment, nu se cunoaște când va avea loc termenul pentru pronunțare în acest caz.

ADVERTISEMENT

Dinicu a stat ore bune cu anchetatorii la locul groazei

Cornel Dinicu a fost scos astăzi, 30 ianuarie, din arest preventiv şi dus de anchetatori la Ferma Dacilor. Aceștia au încercat să reproducă pas cu pas ce s-ar fi putut întâmpla în noaptea incendiului și să identifice care ar fi putut fi cauza producerii acestei tragedii.

În urma incendiului autoritățile au descoperit mai multe nereguli în care funcționa Ferma Dacilor. Patronul a ridicat complexul turistic fără autorizaţie din partea ISU.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri susţine că focul ar fi izbucnit din cauza unei mâini criminale, distrugând întregul complex. Cauza reală a incendiului nu se cunoaște încă cu exactitate, iar oamenii legii cercetează fiecare detaliu în parte.

Patronul fermei, Cornel Dinicu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile la scurt timp după incendiu și este încă în arest, dar apărătorii săi încearcă din răsputeri să-l elibereze.

ADVERTISEMENT

Vă reamintim că la Ferma Dacilor a izbucnit un incendiu violent chiar în a doua zi de Crăciun, pe 26 decembrie, care a curmat viața a opt oameni, inclusiv a fiului lui Dinicu.

ADVERTISEMENT