Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cornel Dinu a măturat cu titularul lui Burcă: “N-a trecut nici prin Ramadan”

Cornel Dinu a adresat cuvinte grele la adresa unui titular al lui Burcă de la Dinamo. „Legenda” clubului din Ștefan cel Mare nu s-a abținut să îl critice pe atacantul "câinilor".
15.08.2023 | 13:22
Cornel Dinu a maturat cu titularul lui Burca Na trecut nici prin Ramadan
Cornel Dinu a adresat cuvinte grele la adresa lui Abdallah de la Dinamo.
ADVERTISEMENT

Dinamo a reușit prima victorie din SuperLiga, 1-0 cu Botoșani, pe stadionul Arcul de Triumf. Chiar dacă au învins în etapa cu numărul 5, Cornel Dinu a avut mai multe lucruri de spus despre titularul lui Burcă. Fostul jucător al lui Dinamo a aruncat cuvinte grele la adresa atacantului din prima repriză.

Cornel Dinu: “A fost adus să aibă grijă de vreo geamie”

La FANATIK SUPERLIGA, fostul jucător al lui Dinamo a avut o intervenție în care a vorbit despre echipa din Ștefan cel Mare. În cadrul emisiunii, Cornel Dinu l-a criticat foarte tare pe titularul lui Burcă, Hakim Abdallah. Invitatul special al lui Horia Ivanovici nu îl consideră suficient de bun pe vârful din Madagascar.

ADVERTISEMENT

“Cred că a fost adus pentru a avea grijă în timpul liber de vreo geamie pe aici. Nu am văzut, în cele 4 meciuri pe care le-a jucat până acum, decât 2 acțiuni în care mingea a pornit de la el și a ajuns la un coechipier.”, a declarat Cornel Dinu.

Cornel Dinu, cuvinte grele și la adresa lui Dinamo

După ce s-a luat în mod direct de titularul lui Burcă, Cornel Dinu a mai aruncat cuvinte grele și la adresa lui Dinamo. Fostul jucător de pe Ștefan cel Mare crede că scouterii de la Dinamo nu sunt bine pregătiți. Cornel Dinu l-a dat ca exemplu chiar pe Abdallah. Fotbalistul nu este într-o formă fizică foarte bune, dar nici calități de atacant nu are.

ADVERTISEMENT

“Îmi dau seama ce compartiment de scouteri este la Dinamo, dar nu înțeleg cum s-a optat pentru un asemenea jucător. Și din plecare dacă te uiți la el, poți să vezi că nu a trecut niciodată prin Ramadan. Are cel puțin 12 kilograme în plus. Ca să nu mai spun de tehnică și capacitate de a-și depăși adversarii, mai ales că este vârf împins.”, a mai spus Cornel Dinu, la FANATIK SUPERLIGA.

Ovidiu Burcă, felicitat pentru ce face la Dinamo

Andrei Vochin l-a felicitat pe antrenorul Ovidiu Burcă. La FANATIK SUPERLIGA, analistul a vorbit despre Dinamo și consideră că tehnicianul de pe banca echipei din Ștefan cel Mare este adevăratul lider al grupului roș-alb.

ADVERTISEMENT

“Burcă și-a câștigat statutul de lider și acesta e marele lui merit. Burcă dacă vorbeam de el acum un an spuneam că este un antrenor care abia s-a apupat de treabă, care a oscilat între funcția administrativă și cea sportivă. S-a dus la Slatina și a reușit o promovare din C în B și hai să-l vedem la treabă.

Numai că tot ce a făcut Burcă în anul ăsta i-a dat dreptul să devină un lider. Liderul se identifică în principal prin ceea ce face, nu prin ceea ce spune. Sunt mulți care vor să se identifice ca lideri, vorbesc foarte multe și când ies pe teren râde lumea de ei. În cazul lui Burcă lucrurile nu stau așa.

ADVERTISEMENT

Echipa este imaginea antrenorului. Dacă vezi un antrenor pe margine în trening, cu burta de doi metri, cu tricoul suflecat, cu pantalonii ridicați, fi sigur că echipa lui așa va arăta pe teren”, a declarat Andrei Vochin.

Cornel Dinu a măturat cu titularul lui Burcă

ADVERTISEMENT