Fotbal intern

Cornel Dinu, atac cu talpa la Mario Nicolae: „Un manager cu alură de pustnic credincios nu ajută”. Exclusiv

18.02.2021 | 13:33
Cornel Dinu atac cu talpa la Mario Nicolae Un manager cu alura de pustnic credincios nu ajuta Exclusiv
Cornel Dinu, atac cu talpa la Mario Nicolae: „Un manager cu alură de pustnic credincios nu ajută”. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Cornel Dinu urmărește cu mare preocupare ce se întâmplă la clubul pe care îl iubește de o viață. „Mister” a analizat pentru FANATIK situația din conducerea echipei și l-a atacat pe Marius Nicolae

El nu crede că numirea acestuia în rolul de manager sportiv este o decizie inspirată, având în vedere controversele care îl înconjoară pe cel care a lucrat și pentru Universitatea Cluj și Petrolul Ploiești.

ADVERTISEMENT

Cornel Dinu consideră că cea mai bună soluție pentru Dinamo ar fi o conducere în trei, formată din doi oameni de afaceri și un fost politician, implicat puternic în programul DDB.

Cornel Dinu, atac cu talpa la Marius Nicolae: „Are alură de pustnic credincios”

Adevărat simbol al clubului din Ștefan cel Mare și implicat și în structura de acționariat a lui Dinamo, Cornel Dinu analizează în permanență mișcările de la club. Dezamăgit profund de modul în care spaniolii au venit, au promis și au trădat speranțele fanilor, Dinu crede că salvarea poate veni doar din rândul oamenilor care iubesc cu adevărat Dinamo.

ADVERTISEMENT

Pe lângă soluția pe care o propune pentru conducerea clubului, Dinu l-a atacat dur pe Marius Nicolae, cel adus de către DDB, la cererea lui Jerry Gane, în rolul de manager sportiv. Dinu crede că fotbaliștii aduși de Nicolae sunt lipsiți de valoare și contribuie la degradarea situației echipei.

„Îmi asum, cu orice risc, un singur exemplu. Așezarea unui manager tehnic controversat, ca mai tot ce e pe la noi, cu alură de pustnic credincios, nu ajută. Mai ales că, declarând mai întâi că e greu să aduci jucători de „afară”, neajungându-ne spanielii, în situația în care e Dinamoul, a dus, totuși câțiva… deși mai erau în curtea proprie vreo trei tineri credibili…

ADVERTISEMENT

Care „stranieri”, deocamdată, s-au dovedit chiar străini… de fotbal! Mult mai apropiați de „Ucigă-i toaca!”… În direcția trecutului întru credință, care aduce cu ce-a făcut la Cluj și la Ploiești… și cu exorcismul de la Tanacu dacă va continua să se laude cu sorcove în Săptămâna Mare, avertizez că s-ar putea să nu mai avem parte de sărbători în disputele ce stau să vină”, a transmis Cornel Dinu într-un editorial scris pentru FANATIK.

  • În ianuarie 2021 a fost adus Marius Nicolae la Dinamo;
  • Gevaro Nepomuceno, Jonathan Morsay și Gudmund Kongshavn sunt străinii aduși de Nicolae în „Groapă”.
ADVERTISEMENT

Cornel Dinu oferă soluții pentru Dinamo: „Un triumvirat Nicolae Badea – Marin Iuhasz – Andrei Gerea”

Dinu consideră că și fanii din Peluza Cătălin Hîldan pot fi reprezentați în cadrul conducerii clubului, dar puterea de decizie trebuie să rămână în mâna unor oameni competenți și cu experiență în conducere.

Cei pe care „Mister” i-a identificat ca fiind excelenți pentru conducerea clubului sunt fostul acționar, Nicolae Badea,  Marin Iuhasz, patron la firma Delta Glass, precum și Andrei Gerea, fost politician.

„Dacă ar știi nevastă-mea câți bani am adus la Dinamo nu m-ar mai primi acasă”, le-ar fi transmis Andrei Gerea unor apropiați, din informațiile FANATIK.

Cei trei sunt considerați de „Mister” a fi soluția salvatoare pentru conducerea lui Dinamo. El crede despre Badea, Iuhasz și Gerea că sunt dinamoviști vechi, adevărați și că reprezintă cele mai bune variante.

„În afară de joc marea problemă a Dinamoului este manageriatul financiar și tehnic. Cine ia deciziile? Tocmai pentru că presiunea gloriei trecute este imensă, iar grijile prezentului copleșitoare, la ce reușește și sunt convins că va mai reuși, unic în peisajul românesc, „Programul DDB” obligatoriu are nevoie la conducere de un triumvirat posibil: Nicolae Badea – Marin Iuhasz – Andrei Gerea. „Câini” adevărați, „câini” de amploare, „câini” de-o viață., „câini” pe viață.

Lângă ei trebuie să stea și câțiva membrii marcanți și obiectivi din PCH. Nu contest că și aceștia sunt bine intenționați. Dar una e să vrei să faci bine, și altceva e să te pricepi ca să-ți și reușească în dezbinarea post-dacică omniprezentă în orice formă de organizare ce s-a înfiripat, sau încearcă să se-nfiripe, la noi după 1990”, a mai spus Mister.

  • 14.109 membri s-au adunat în programul DDB până la data de 17 februarie 2021;
  • 4.441.201 lei au trimis fanii către clubul Dinamo.
ADVERTISEMENT