Sport

Romario Benzar a povestit chinul prin care a trecut în ultimele ore, după ce a fost mutilat de Abdallah și operat la cap: „E o gaură destul de adâncă”

Romario Benzar a fost operat de urgență, după ce a fost mutilat de Abdallah în partida FC Botoșani - Dinamo, partidă câștigată de moldoveni cu scorul de 2-1.
24.04.2024 | 13:44
Romario Benzar a povestit chinul prin care a trecut in ultimele ore dupa ce a fost mutilat de Abdallah si operat la cap E o gaura destul de adanca
Romario Benzar a povestit chinul prin care a trecut în ultimele ore, după ce a fost mutilat de Abdallah și operat la spital: „E o gaură destul de adâncă”. sursa foto: Sporpictures.eu
ADVERTISEMENT

FC Botoșani a câștigat meciul cu Dinamo București, scor 2-1, dar jucătorii din Moldova nu s-au putut bucura la maxim de victoria care se poate dovedi decisivă în evitarea retrogradării.

Romario Benzar, elevul lui Bogdan Andone, a fost mutilat de la Abdallah în minutele de prelungire ale primei reprize, când s-a ales cu un picior în cap din partea atacantului lui Dinamo, iar fundașul celor de la FC Botoșani a trebuit să fie operat de urgență.

ADVERTISEMENT

Romario Benzar a povestit chinul prin care a trecut în ultimele ore, după ce a fost mutilat de Abdallah și operat la cap: „E o gaură destul de adâncă”

FANATIK a publicat în exclusivitate prima poză cu Romario Benzar aflat pe masa de operație, unde se pot vedea urmările accidentării horror suferite de fundașul român după intrarea lui Abdallah, intrare împrumutată parcă din kickboxing.

La câteva ore după operație, Romario Benzar a oferit primul interviu unde a declarat că totul este în regulă. Ba mai mult, fundașul Botoșaniului a fost lăsat să plece acasă, chiar după operație.

ADVERTISEMENT

„Acum sunt bine. A fost vorba de o tăietură de 5 centimetri pe cap și o gaură destul de adâncă. Aia era, de fapt, problema. Dar am trecut prin niște investigații și totul e în regulă.

Mi-au făcut anestezie și m-au cusut. Am plecat apoi acasă. M-am mai întors miercuri dimineața doar să-mi schimbe bandajul. Am simțit imediat cum mi s-au înfipt în cap crampoanele lui Abdallah”, a declarat Romario Benzar pentru SportPeSurse.ro

ADVERTISEMENT

Romario Benzar: „Dacă ar fi după mine, aș intra direct la următorul meci”

Fundașul celor de la FC Botoșani a mai declarat că totul este bine și că se afla în afara oricărui pericol. Ba mai mult, fundașul român a spus că ar vrea să revină chiar la următorul meci, doar că riscul ar fi prea mare.

„Voi sta pe bară zece zile și apoi o nouă evaluare. Dacă ar fi după mine, aș intra direct la următorul meci, dar nu se poate. E prea riscant. Sper să mai prind ultimele partide, să-mi ajut echipa să se salveze de la retrogradare.

ADVERTISEMENT

Când mi-au zis asistentele că a marcat Botoșaniul. Am uitat de durere, de tot, îmi venea să sar din pat de fericire”, a mai declarat Romario Benzar pentru sursa citată.

După victoria cu Dinamo București, FC Botoșani se află în acest moment pe locul 13, primul loc care duce la barajul de rămânere în Superliga, cu 21 de puncte, la doar un punct în spatele celor de la FC Voluntari, prima echipă aflată în afara zonei roșii a clasamentului.

ADVERTISEMENT
Tags: