Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cornel Dinu despre „tehnicianul cavernelor”: „Acum ceva timp, tăia și spânzura”

Cornel Dinu l-a criticat la FANATIK SUPERLIGA pe Marius Croitoru, antrenorul din umbră al celor de la Botoșani, ajuns deja la patru cartonașe galbene în numai 5 etape.
15.08.2023 | 11:56
Cornel Dinu despre tehnicianul cavernelor Acum ceva timp taia si spanzura
Marius Croitoru a reușit „performanța” să ia patru cartonașe galbene în primele 5 etape ale SuperLigii. FOTO: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

FC Botoșani a pierdut și meciul cu Dinamo din etapa 5 a SuperLigii, scor 0-1, și a trecut pe ultimul loc în clasament. Cum era de așteptat, cu degetul a fost arătat în primul rând antrenorul Marius Croitoru, văzut drept principalul vinovat de rezultatele proaste ale echipei moldovene.

Cornel Dinu despre Marius Croitoru, „tehnicianul cavernelor”: „Acum ceva timp, tăia și spânzura la Botoșani”

Marius Croitoru antrenează la FC Botoșani fără a avea licența Pro, iar rezultatele moldovenilor sunt pe măsură. De altfel, și de la ultimele formații la care a activat, FC U Craiova și FC Argeș, a plecat cu coada între picioare, semn că aura sa de antrenor cu pretenții a apus de mult timp.

ADVERTISEMENT

Pe lângă faptul că ignoră regulamentele FRF, iar prestația echipei pe care o pregătește este sub orice critică, Croitoru iese în evidență în mod negativ prin comportamentul pe care îl are pe bancă în timpul meciurilor. Un comportament care i-a adus până acum nu mai puțin de 4 cartonașe galbene în primele 5 etape, lucru unic în istoria fotbalului mondial.

Iar acest lucru nu avea cum să nu atragă critici din partea specialiștilor. La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, reputatul Cornel Dinu, un domn al fotbalului românesc, a încercat să deslușească motivele care l-au adus pe Croitoru într-o astfel de situație.

ADVERTISEMENT

„Cred că are adunate până acum câteva zeci de cartonașe la cariera lui de antrenor, pentru că e un tip irascibil, e un vechi contestatar al majorității decizilor arbitrilor. Este un fel de om al casei acolo, au fost și perioade când echipa a jucat destul de bine, dar acum…”, și-a început Cornel Dinu discursul la FANATIK SUPERLIGA.

„La cum se comportă, domnul Croitoru este un fel de om al cavernelor fotbalului, nu al casei”, i-a ridicat mingea la fileu moderatorul Horia Ivanovici, iar răspunsul lui „Mister” Dinu nu s-a lăsat așteptat.

ADVERTISEMENT

„Câte se petrec la noi și nu vedem în fotbalul mondial? Din punctul acesta de vedere, lucrurile  sunt clare. El este un sanguin coleric, care probabil are și niște discuții pe plan local, deși într-o anumită perioadă el era cel care tăia și spânzura, și cu achizițiile și cu altele, în echipa lui Iftime.

Din ce am văzut și eu, echipa este mai puțin inspirată în ceea ce privește jocul, probabil că pleacă și de la faptul că au fost aduși niște jucători care sunt mai slabi decât cei din trecut”, a încheiat Cornel Dinu.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, cel mai tare talk-show sportiv din media românească, poate fi urmărit LIVE numai pe homepage-ul FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri de la ora 10:30. Dacă l-ați ratat, aveți posibilitatea să urmăriți premiera în după amiaza aceleiași zile, de la 17:30, pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici.

Cornel Dinu despre comportamentul lui Marius Croitoru

ADVERTISEMENT