ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Cornel Dinu, reacție virulentă după ce Ionuț Negoiță a anunțat că Dinamo va dispărea! „Gesturi de o micime umană de maniera amenințărilor nord-coreene!” Exclusiv

Autor: Cristi Coste | 10.04.2020 | 18:13
Cornel Dinu, reacție virulentă după ce Ionuț Negoiță a anunțat că Dinamo va dispărea! „Gesturi de o micime umană de maniera amenințărilor nord-coreene!” Exclusiv
Cornel Dinu este o legendă a lui Dinamo, pentru care a activat ca jucător, antrenor sau conducător peste 50 de ani

Cornel Dinu a avut o reacție virulentă pentru FANATIK după ce Ionuț Negoiță a anunțat că în circa două săptămâni Dinamo va dispărea. Patronul de la RIN a oferit declarații care fac ca toată suflarea alb-roșie să tremure, iar „Procurorul” a fost uluit de tupeul actualului patron.

ADVERTISEMENT

Având în vedere că până la finalul acestei luni Dinamo mai are nevoie de 150.000 de euro pentru obținerea licenței, iar Negoiță nu mai vrea să dea niciun ban, vremurile se anunță critice în „Groapă”.

Cornel Dinu, reacție virulentă după ce Ionuț Negoiță a anunțat Apocalipsa la Dinamo: „Gesturi de o micime umană de maniera amenințărilor nord-coreene!”

Cornel Dinu a reacționat pentru FANATIK la puțin timp după ce patronul lui Dinamo, Ionuț Negoiță, a anunțat Apocalipsa în două săptămâni pentru gruparea alb-roșie.

ADVERTISEMENT

„Într-un fel nu mă mai surprinde nimic la reacțiile pe care le văd în societatea românească, lovită aparent mortal de acest virus… Pentru că virusul acesta de fapt amenință și ia dintre noi niște nevinovați! Vinovații rămân în continuare.

Țara asta a avut virusuri mult mai puternice și le poartă în continuare: mă refer la virusul hoției, al înșelăciunii, al oportunismului politic, care distrug învățământul, sănătatea, justiția… Cine nu e cu noi e împotriva noastră și trebuie băgat la pușcărie… Deci vorbim despre virusuri mult mai puternice și mai contaminante care distrug existența poporului român”

ADVERTISEMENT

„În ceea ce privește acest strigăt de disperare al lui Negoiță, care vorbește de întuneric și de lup, întreb și eu cine a băgat lupul la Dinamo și a adus întunericul?” – Cornel Dinu

După 2009, 2010, un director economic care era la Dinamo a spus că nu trebuie plătite impozitele și s-a ajuns la 20 de milioane datorie la stat. Cine a profitat? Tocmai acest domn Negoiță, care acum face acest strigăt de disperare de maniera celebrelor amenințări nord-coreene și de o micime umană și o poltronie înfiorătoare!”, a spus Cornel Dinu pentru FANATIK.

Cornel Dinu nu-l iartă pe Ionuț Negoiță pentru că a divizat fanii lui Dinamo: „În noiembrie ai zis că faci matale cu cine vrei, cu suporterii dumitale, învrăjbindu-i, semănând ură printre ei

Nu poți să vii acum, tu, Negoiță, și să spui că stingi lumina la Dinamo când tu și cei dinaintea ta, de unde ai preluat, ați adus întunericul la Dinamo. A fost bine la Dinamo doar cât ați profitat. Acum e mai greu.

ADVERTISEMENT

Să ne aducem aminte că, prin luna noiembrie, cei din Asociația Dinamoviști pentru Dinamo au fost cu contractul pe masă la dumneata ca să preia clubul Dinamo și să le dai acțiuni. Și matale care acum faci apel la suporteri te întorci 180 de grade și spui să vină suporterii. Păi atunci de ce nu i-ai lăsat să vină?

Ai zis că faci matale cu cine vrei, cu suporterii dumitale, învrăjbind suporterii, semănând ură printre ei, nici vorbă de vreun mesaj de coeziune și de unitate, așa cum ar fi fost normal.

ADVERTISEMENT

Ionuț Negoiță nu face altceva acum decât să strige lupul, când el a fost lupul lui Dinamo atâția ani. Și acum când e greu, cine preia Dinamo, cine preia stâna? Păi nu mai are nimic, nu mai are brânză! Și acum apelăm la suporteri și spălăm putina. Dacă ai luat brânza, nu mai e nimic, nici zer nu mai e, măi Negoiță!”, a încheiat Cornel Dinu în discursul exclusiv pentru FANATIK.

Ionuț Negoiță, anunțul care a îngrozit pe toată lumea: „Credeați că glumesc? Mergeți și căutați o soluție! Dinamo va dispărea!”

Patronul lui Dinamo spune că echipa are nevoie de 180.000 de euro pentru a-și lua licența până pe 30 aprilie, deși inițial se vorbea doar despre 150.000 de euro. În caz contrar, Dinamo va dispărea pur și simplu pentru că el nu mai vrea să dea niciun euro!

ADVERTISEMENT

„E nevoie de 180.000 de euro pentru a lua licența. Dănciulescu nu a mai dat niciun semn. Cum aș putea refuza eu? Nu e vorba despre mine, ci despre Dinamo. Eu le-am transmis și suporterilor să preia pachetul ăsta de 82%.

Dacă Dinamo e pentru suporteri, aceasta ar fi cea mai bună variantă. Le-am spus să vorbească și la Primăria Sectorului 2, la Ministerul de Interne. Mergeți și căutați o soluție. Cred că lumea ia în glumă, că Negoiță glumește. Nu, nu am glumit niciodată”, a declarat Ionuţ Negoiţă la  ProSport Live.

„Am vorbit foarte serios când am spus că mă retrag. Dacă există dezinteresul ăsta, Dinamo va dispărea. Și nu e vorba despre un an-doi, ci despre două săptămâni. Dacă nu se ia licența în aceste 20 de zile, la revedere” – Ionuț Negoiță

„Nu e nimic schimbat la Dinamo în momentul de față. Nimic nou, nicio perspectivă din păcate, arată destul de sumbru viitorul. Am furnizat informații pentru minimum 10 entități interesate, dar toate au fost blufuri.

Dacă de doi ani și jumătate mi-am făcut cunoscut interesul și decizia mea a fost foarte clară de a ieși din această poveste, normal că sunt resemnat și nedumerit așa cum nimeni nu vrea să își asume o responsabilitate nici organizatoric, nici financiar prin ce implică un club. Mi-am dat seama că nu e locul meu în fotbal”, a mai spus Ionuţ Negoiţă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!