Life

Cornel Ilie, afectat de moartea părinților, în ciuda anilor care au trecut. Ce regret are artistul: „Nu le-am zis”

Cornel Ilie încă suferă după pierderea părinților săi. Ce consideră solistul trupei de la Vunk ca nu a făcut la timp, iar acum regretă?
21.12.2022 | 08:26
Cornel Ilie afectat de moartea parintilor in ciuda anilor care au trecut Ce regret are artistul Nu leam zis
Cornel Ilie, încă afectat de pierderea părinților. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Cornel Ilie și-a pierdut mama când era încă tânăr, iar tatăl său a murit anul trecut. Chiar dacă timpul s-a scurs, durerea a rămas la fel, iar artistul de la Vunk le simte încă lipsa celor care i-au dat viață.

Cornel Ilie, afectat și acum de moartea părinților săi

În urmă cu 20 de ani, mama lui Cornel Ilie a murit, iar în urmă cu un an, a trecut în neființă și tatăl său. Chiar dacă era deja adult când aceste lucruri s-au întâmplat, suferința a fost foarte mare.

ADVERTISEMENT

Solistul trupei Vunk recunoaște că, indiferent de vârstă, nu ești niciodată pregătit o asemenea pierdere. Regretul său este acela ca nu le-a zis mai zis cât de mult înseamnă pentru el.

„Nicio vârstă nu este mai nimerită sau nu să treci prin experiența pierderii părinților. Față de părinți te simți mereu același copil, așa cum și părinții văd în copiii lor tot niște micuți, oricâți ani ar avea atunci.

ADVERTISEMENT

A fost la fel de greu în ambele cazuri, chiar dacă s-a întâmplat la diferență de 25 de ani. Îi iubesc enorm și-mi pare rău că nu le-am zis asta mai des”, a declarat Cornel Ilie pentru Viva.ro. 

Totodată, Cornel Ilie susține că a găsit în părinții săi un model și că, la rândul său, încearcă să-și crească la fel copii, chiar dacă după divorțul de soția sa petrec mai puțin timp împreună.

ADVERTISEMENT

„M-au ajutat mereu, m-au crescut cu multă grijă, cu multe sacrificii și nu au făcut decât să-mi dea încredere în mine, în toate alegerile mele, oricât de bune sau greșite erau.

Mereu mă raportez la felul în care ei m-au educat față de cum îmi doresc să crească și copiii mei. Îmi pare rău că Zara și Cezar nu au putut să o cunoască pe bunica lor, ar fi iubit-o la nebunie”, a completat Cornel Ilie.

ADVERTISEMENT

Tatăl i-a fost cel mai mare sprijin în cariera muzicală lui Cornel Ilie

Cornel Ilie a povestit că, încă din copilărie, tatăl său i-a observat și susținut pasiunea pentru muzică. Îi aducea benzi de magnetofon greu de găsit sau înregistrau împreuna muzică și tot el a fost cel care l-a ajutat să înregistreze primul demo într-un studio profesionist.

Mai mult, atunci când trupa Vunk s-a lansat, tatăl lui Cornel Ilie a achitat mai multe videoclipuri, care costau destul de mult la acea vreme.

Pe lângă muzică, „a doua iubire” a lui Cornel Ilie este tenisul, pe care tatăl său l-a învățat să-l joace. Chiar dacă în tinerețe a făcut o pauză, acum recunoaște că joacă destul de des.

Solistul de la Vunk a mărturisit că este sigur de faptul că părinții săi sunt mândri de cariera și viața pe care și le-a clădit, dar că, uneori, se mai surprinde vorbind cu ei în gând.

„Mă surprind de multe ori gândindu-mă la ei, vorbindu-le în gând, dar cu atât evoluez mai mult, din ce în ce mai prezente sunt gândurile de recunoștință, de mulțumire, față de ce au făcut pentru mine și ce viață frumoasă mi-au oferit”, a afirmat artistul.

Ce planuri are Cornel Ilie pentru anul 2023?

Cât despre anul care vine, Cornel Ilie, împreună cu trupa Vunk, pregătește un nou album și, aparte de acest lucru, scrie o carte de ficțiune pe care speră să o lanseze în prima parte a anului 2023.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și...
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și a cumpărat 10 case». L-am întrebat: «Cum a cumpărat atâtea?», și el mi-a spus așa”
Fanii lui Tottenham s-au convins rapid de Radu Drăgușin și au transmis un...
Fanii lui Tottenham s-au convins rapid de Radu Drăgușin și au transmis un mesaj clar: "Eliberați Dragonul!"
Câți bani va primi Ioan Mohanu, după ce statul i-a luat casa și...
Câți bani va primi Ioan Mohanu, după ce statul i-a luat casa și grădina ca să facă autostradă. „Ce pot să fac la 80 de ani?”
Verișoara lui Casillas, despre aventurile cu fotbaliști: „Se spune că am fost cu...
Verișoara lui Casillas, despre aventurile cu fotbaliști: „Se spune că am fost cu jumătate de echipă a lui Real Madrid”
Un cunoscut lanț de magazine cosmetice, prezent și în România, intră în insolvență:...
Un cunoscut lanț de magazine cosmetice, prezent și în România, intră în insolvență: nu se mai știe cine este proprietarul
ANM a actualizat prognoza meteo pe patru săptămâni. Posibil să înregistrăm cel mai...
ANM a actualizat prognoza meteo pe patru săptămâni. Posibil să înregistrăm cel mai călduros februarie din istorie
Pilotul rus care a dezertat în Ucraina cu tot cu elicopterul său a...
Pilotul rus care a dezertat în Ucraina cu tot cu elicopterul său a fost găsit mort în Spania
Taxa de protecție la „licitație”, model de șpagă „brevetat” de inspectoare ITM din...
Taxa de protecție la „licitație”, model de șpagă „brevetat” de inspectoare ITM din Bihor. Cum au fost date în vileag
Horoscop lunar 19 februarie - 20 martie 2024, cu Neti Sandu. Soarele intră...
Horoscop lunar 19 februarie - 20 martie 2024, cu Neti Sandu. Soarele intră în Pești și obligă zodiile să fie mai serioase
Doliu în fotbalul mondial. A murit unul dintre cei mai mari fotbaliști din...
Doliu în fotbalul mondial. A murit unul dintre cei mai mari fotbaliști din istorie. El a adus titlul mondial pentru Germania
O nouă dramă la Casa Iubirii. Cea mai tânără concurentă a izbucnit în...
O nouă dramă la Casa Iubirii. Cea mai tânără concurentă a izbucnit în lacrimi
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce s-a apucat să facă Oana Lis pentru bani. Are nevoie doar de...
Ce s-a apucat să facă Oana Lis pentru bani. Are nevoie doar de un laptop și lucrează de acasă. Pe Viorel nu-l deranjează deloc! ''Așa este moda, îmi place, m-a prins''
Accidentul de maşină care ascundea o crimă planificată. Cum a descoperit poliţia totul...
Accidentul de maşină care ascundea o crimă planificată. Cum a descoperit poliţia totul şi ce condamnare a primit bărbatul acuzat că a ucis-o pe fosta lui soţie
Secretul pentru cea mai bună ciorbă de cartofi. Ce ingredient neașteptat trebuie să...
Secretul pentru cea mai bună ciorbă de cartofi. Ce ingredient neașteptat trebuie să pui pentru a-ți ieși ca la restaurant