Life

Cornel Ilie, afectat de moartea părinților, în ciuda anilor care au trecut. Ce regret are artistul: „Nu le-am zis”

Cornel Ilie încă suferă după pierderea părinților săi. Ce consideră solistul trupei de la Vunk ca nu a făcut la timp, iar acum regretă?
21.12.2022 | 08:26
Cornel Ilie afectat de moartea parintilor in ciuda anilor care au trecut Ce regret are artistul Nu leam zis
Cornel Ilie, încă afectat de pierderea părinților. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Cornel Ilie și-a pierdut mama când era încă tânăr, iar tatăl său a murit anul trecut. Chiar dacă timpul s-a scurs, durerea a rămas la fel, iar artistul de la Vunk le simte încă lipsa celor care i-au dat viață.

Cornel Ilie, afectat și acum de moartea părinților săi

În urmă cu 20 de ani, mama lui Cornel Ilie a murit, iar în urmă cu un an, a trecut în neființă și tatăl său. Chiar dacă era deja adult când aceste lucruri s-au întâmplat, suferința a fost foarte mare.

ADVERTISEMENT

Solistul trupei Vunk recunoaște că, indiferent de vârstă, nu ești niciodată pregătit o asemenea pierdere. Regretul său este acela ca nu le-a zis mai zis cât de mult înseamnă pentru el.

„Nicio vârstă nu este mai nimerită sau nu să treci prin experiența pierderii părinților. Față de părinți te simți mereu același copil, așa cum și părinții văd în copiii lor tot niște micuți, oricâți ani ar avea atunci.

ADVERTISEMENT

A fost la fel de greu în ambele cazuri, chiar dacă s-a întâmplat la diferență de 25 de ani. Îi iubesc enorm și-mi pare rău că nu le-am zis asta mai des”, a declarat Cornel Ilie pentru Viva.ro. 

Totodată, Cornel Ilie susține că a găsit în părinții săi un model și că, la rândul său, încearcă să-și crească la fel copii, chiar dacă după divorțul de soția sa petrec mai puțin timp împreună.

ADVERTISEMENT

„M-au ajutat mereu, m-au crescut cu multă grijă, cu multe sacrificii și nu au făcut decât să-mi dea încredere în mine, în toate alegerile mele, oricât de bune sau greșite erau.

Mereu mă raportez la felul în care ei m-au educat față de cum îmi doresc să crească și copiii mei. Îmi pare rău că Zara și Cezar nu au putut să o cunoască pe bunica lor, ar fi iubit-o la nebunie”, a completat Cornel Ilie.

ADVERTISEMENT

Tatăl i-a fost cel mai mare sprijin în cariera muzicală lui Cornel Ilie

Cornel Ilie a povestit că, încă din copilărie, tatăl său i-a observat și susținut pasiunea pentru muzică. Îi aducea benzi de magnetofon greu de găsit sau înregistrau împreuna muzică și tot el a fost cel care l-a ajutat să înregistreze primul demo într-un studio profesionist.

Mai mult, atunci când trupa Vunk s-a lansat, tatăl lui Cornel Ilie a achitat mai multe videoclipuri, care costau destul de mult la acea vreme.

Pe lângă muzică, „a doua iubire” a lui Cornel Ilie este tenisul, pe care tatăl său l-a învățat să-l joace. Chiar dacă în tinerețe a făcut o pauză, acum recunoaște că joacă destul de des.

Solistul de la Vunk a mărturisit că este sigur de faptul că părinții săi sunt mândri de cariera și viața pe care și le-a clădit, dar că, uneori, se mai surprinde vorbind cu ei în gând.

„Mă surprind de multe ori gândindu-mă la ei, vorbindu-le în gând, dar cu atât evoluez mai mult, din ce în ce mai prezente sunt gândurile de recunoștință, de mulțumire, față de ce au făcut pentru mine și ce viață frumoasă mi-au oferit”, a afirmat artistul.

Ce planuri are Cornel Ilie pentru anul 2023?

Cât despre anul care vine, Cornel Ilie, împreună cu trupa Vunk, pregătește un nou album și, aparte de acest lucru, scrie o carte de ficțiune pe care speră să o lanseze în prima parte a anului 2023.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Piloții ucraineni folosesc tehnica periculoasă „nevăstuica sălbatică” pentru a distruge apărarea antiaeriană a...
Piloții ucraineni folosesc tehnica periculoasă „nevăstuica sălbatică” pentru a distruge apărarea antiaeriană a Rusiei
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
"M-am întors la el, dar nu a mai zis nimic". Gheorghe a murit sub ochii iubitei, ucis de un capac de canal, în Belgia. Urma să se căsătorească la vară
Ce poate face acum vedeta care a avut o relaţie de 8 ani...
Ce poate face acum vedeta care a avut o relaţie de 8 ani cu soţia fratelui său. A vrut s-o cucerească şi pe soacra acestuia
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur,...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12 ani de relație: "Este doar..."
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea
Un loc din România, destinația turistică a anului. Turiștii de aici se cred...
Un loc din România, destinația turistică a anului. Turiștii de aici se cred în Paradis
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor...
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor primi o veste complet neașteptată