Life

Marea durere din sufletul lui Cornel Ilie de la Vunk: „Am plâns. Regret că pierd niște momente”

Cornel Ilie de la trupa Vunk a divorțat de ceva vreme de mama copiilor săi, iar acum regretă foarte mult faptul că pierde cele mai frumoase momente alături de minori.
09.07.2022 | 19:15
Marea durere din sufletul lui Cornel Ilie de la Vunk Am plans Regret ca pierd niste momente
Cornel Ilie, solist în trupa Vunk. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, a fost destul de rezervat de-a lungul timpului cu viața sa personală. Artistul și-a deschis sufletul, într-o rară ocazie, și a spus că îi este foarte dor de copii.

Cornel Ilie, concluzii amare la 2 ani după divorț

Cornel a divorțat în anul 2020 de soția sa, Eliza, iar în urma acestei separări, copiii artistului au rămas cu mama lor.

ADVERTISEMENT

Invitat în emisiunea „La cină cu Ionela Năstase” de la Digi 24, interpretul de muzică ușoară a recunoscut că nu i-a fost tocmai ușor să treacă printr-un divorț. Despărțirea de Eliza, pe lângă lacrimile provocate, l-a învățat și o serie de lucruri.

În cei doi ani scurși de la momentul în care fiecare a luat-o pe drumul său, Cornel a meditat foarte mult și a atras niște concluzii de care va ține cont de acum încolo.

ADVERTISEMENT

Atât cât s-a putut deschide, acesta a vorbit despre cea mai mare durere provocată de divorț: faptul că pierde momente importante din evoluția copiilor săi.

„Sunt multe lecții pe care le-am învățat după separarea de mama lor. Lecția propriei iertări, să mă iert pe mine în primul rând, că am ajuns la un astfel de moment.

ADVERTISEMENT

Este mai bine pentru copii, pentru ea, pentru mine, am ajuns să creștem împreună. Deciziile le iau cu sufletul, mintea o ascult cât mai puțin. Iar cele mai importante decizii din viața mea le-am luat ascultându-mi instinctual”, a spus Cornel Ilie de la Vunk la Digi 24.

Cornel Ilie, alături de fosta soție, Eliza. Foto: OK Magazine

„Am plâns acum câteva zile vorbind cu ei”

„Sunt acolo să le dau încredere în tot ceea ce fac. Le pup toate zgârieturile și juliturile din timpul zilei, sunt universul cel mai important din viața mea. Îmi pare rău că nu pot să stau și mai mult cu ei, clar.

ADVERTISEMENT

Regret că pierd niște momente. Cel mai frumos lucru pe care mi-l spun copiii mei este acel „Taaatiii”, atât, tonul și bucuria lor când spun asta. Am învățat de la ei să mă minunez mai mult. Am plâns acum câteva zile vorbind cu ei, pe videocall”, a completat artistul.

 

ADVERTISEMENT
Tags: