Life

Cornel Ilie confirmă relația cu Lidia Buble? Ce mesaj a postat artistul pe contul de Instagram

08.10.2020 | 21:37
Cornel Ilie confirma relatia cu Lidia Buble Ce mesaj a postat artistul pe contul de Instagram
ADVERTISEMENT

De când au scos noua melodie împreună, fanii sunt aproape siguri că Lidia Buble este într-o relație cu solistul de la Vunk, Cornel Ilie. Niciunul dintre ei nu a confirmat acest lucru, însă activitatea de pe rețelele sociale ridică un semn de întrebare.

Fiecare postare legată de melodie este interpretată de către fani, care caută cu disperare indicii care să le confirme bănuielile. După ce au comentat în masă pe pagina de Instagram a Lidiei, curioșii s-au mutat pe cea a lui Cornel Ilie.

ADVERTISEMENT

Săptămâna trecută, Lidia Buble și Cornel Ilie au scos melodia “Vino/ Du-te”, iar în videoclip apar în ipostaze romantice, având o chimie destul de evidentă. Mesajul postat de solistul trupei Vunk nu a făcut decât să-i facă și mai curioși pe internauți.

Cornel Ilie confirmă relația cu Lidia Buble? Ce mesaj a postat artistul

În urmă cu o zi, Cornel Ilie a postat pe contul oficial de Instagram o imagine destul de interpretabilă. Deși niciunul nu a confirmat, fanii sunt din ce în ce mai siguri că între el și Lidia Buble există o legătură amoroasă.

ADVERTISEMENT

Mai întâi, blondina a postat pe contul ei fotografii de la filmarea clipului, în care este destul de apropiată de solist. Deși fanii au scris tot felul de comentarii răutăcioase, Lidia Buble nu a oferit niciun răspuns.

Postarea lui Cornel Ilie a reușit să agite și mai mult apele, și asta pentru că este vorba despre un mesaj destul de romantic, care dă semne că artistul e îndrăgostit. “Aș vrea să vezi zâmbetul de pe fața mea atunci când îmi trimiți mesaje”, a postat solistul.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Cornel Ilie (@cornel.ilie.official) pe

Fanii nu au rămas indiferenți la această declarație anonimă și au comentat imediat. “Absolut Lidia a mai distrus o familie cu 2 copii”, este unul dintre mesajele răutăcioase.

Enervat de această remarcă deranjantă, Cornel Ilie a răspuns în secțiunea de comentarii: “Vă rog să nu transformați spațiul de comentarii în cancanuri pline de prejudecăți gratuite 🙂 mulțumesc.”

ADVERTISEMENT

Un alt motiv care a cauzat bănuielile fanilor a fost sincronizarea eșecurilor celor doi artiști în viețile amoroase. Lidia Buble s-a despărțit de Răzvan Simion în urmă cu câteva luni, iar Cornel Ilie a divorțat luna trecută de soția lui, după 5 ani de căsnicie.

De curând, Lidia Buble a declarat la emisiunea Adelei Popescu, “Vorbește lumea”, că între ea și solistul de la Vunk este vorba doar de o colaborare și o frumoasă prietenie, nimic mai mult. Însă această declarație nu a fost destul pentru internauți, care au continuat să creadă exact contrariul.

Cu toate acestea, ultimele postări ale lui Cornel Ilie au creat și mai multă confuzie printre fani. Toți se gândesc că Lidia Buble este cea căreia i se adresează mesajele romantice.

Pe de altă parte, fanii au fost foarte încântați de colaborarea celor doi. Piesa Vino/ Du-te a strâns peste 2 milioane de vizualizări pe YouTube la doar câteva zile de la postare.

 

ADVERTISEMENT