Sport

Cornel Țălnar a criticat strategia de transferuri înainte de Dinamo – FC U Craiova: „Nu îi lua nimeni”

Cornel Țălnar, fosta legendă a lui Dinamo, e total dezamăgit de transferurile reușite de Ovidiu Burcă. Declarații tari înainte de meciul cu FC U Craiova 1948
26.09.2023 | 18:50
Cornel Talnar a criticat strategia de transferuri inainte de Dinamo  FC U Craiova Nu ii lua nimeni
Cornel Țălnar a plecat de la Dinamo în urmă cu 2 ani. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cornel Țălnar a rupt tăcerea și a vorbit pentru FANATIK despre situația de la Dinamo. Fostul antrenor din Ștefan cel Mare e nemulțumit de jucătorii aduși în această vară. „Țânțarul” a prefațat meciul din Cupa României cu FC U Craiova 1948.

Cornel Țălnar face praf transferurile lui Dinamo înainte de meciul cu FC Craiova 1948: „Suntem la pământ”

Cornel Țălnar a vorbit pentru FANATIK după o lungă perioadă în care nu a dorit să mai apară în spațiul public: „Nu am vrut să mai apar. Pentru ce? Nu vedeți ce e cu Dinamo ăsta al nostru? Vai și amar de capul nostru! Sportiv ce să văd? Suntem la pământ. Normal că mă uit la toate meciurile”.

ADVERTISEMENT

Fostul antrenor al lui Dinamo consideră că strategia de transferuri a fost total greșită, drept pentru care Dinamo e pe locul 15 cu 8 puncte după 10 etape: „Jucătorii au fost aduși doar pe criterii de-astea că nu sunt bani și că sunt liberi de contract. Jucători care n-au mai jucat de mult și care logic și normal nu și-au găsit echipe și i-am luat noi, că asta a mai rămas. Ăsta e și motivul pentru care Dinamo este unde este”. 

Dinamovistul e de părere că pentru „câini” câștigarea Cupei României Betano nu este un obiectiv realizabil: „Cred că orice echipă din Liga 2 sau Liga 3 care e în grupe o să aibă obiectiv să câștige trofeul.

ADVERTISEMENT

E un lucru foarte greu și eu cred că Dinamo trebuie să se gândească mai mult cum iese din zona asta dubioasă a clasamentului și să se bată mai mult pentru campionat. În Cupă e foarte greu. O singură echipă ia totul și până la finală mai sunt multe meciuri”.

Cornel Țălnar, mesaj pentru Burcă și jucătorii lui Dinamo: „Un meci pentru orgoliul lor”

Țălnar are un mesaj important și pentru Burcă și jucătorii săi, și consideră că echipa lui Adrian Mititelu e superioară: „Posibil o să folosească și mai multe rezerve. Acuma Ovidiu știe cum își face strategia. E un meci și pentru orgoliul lor, dorința de a arăta că pot mai mult, dar Craiova e o echipă foarte bună și s-a văzut asta și în campionat. Au jucători în față foarte periculoși, exact ceea ce îi lipsește lui Dinamo. 

ADVERTISEMENT

Ce să le transmit jucătorilor? Vă dați seama dacă eu am ajuns să nu cunosc echipa lui Dinamo? Ei trebuie să se concentreze mai mult, să muncească mai mult, să asculte indicațiile antrenorului”, a mai spus fostul antrenor.

Deplânge situația lui Ovidiu Burcă: „Rezultatele și evoluția în sine nu este cea pe care o așteptăm noi dinamoviștii”

Cornel Țălnar crede că jocul prestat de „câini” nu le dă nicio speranță suporterilor și îl compătimește pe Ovidiu Burcă: „Nu pot eu să-i dau sfaturi. N-a avut jucători, a încercat să facă niște lucruri și le-a făcut bine până s-a promovat echipa. În schimb la Liga 1 este altfel și din păcate rezultatele și evoluția în sine a echipei nu este cea pe care o așteptăm noi dinamoviștii”.

ADVERTISEMENT

De critici nu a scăpat nici vedeta echipei: „Ghezali a jucat trei meciuri: acel baraj și un meci în Liga 2. De când am intrat în prima ligă lucrurile s-au schimbat. Din păcate nu se regăsesc și nu știu care e motivul. Sezonul ăsta e altceva. Uitați-vă la Oțelul. Trebuie să se trezească și să strângă rândurile.

În final, Țălnar a îngropat securerea războiului cu DDB-ul și i-a felicitat pe cei din PCH: „Pe suporteri vreau să îi felicit pentru că ei sunt singurii care la ora asta mai susțin această echipă și care vin la meci cu drag și pasiune pentru a scoate clubul din situația asta.

Părerea mea e că avem cea mai frumoasă galerie din România și ar fi păcat ca Dinamo să n-aibă parte de o echipă care să facă cinste fotbalului românesc”, a mai spus fosta legendă a lui Dinamo pentru site-ul nostru.


  • Cotă WIN2 pentru Dinamo: 2,57 este cota pentru „1 solist” la meciul Dinamo – FC U Craiova 1948

ADVERTISEMENT