Sport

Dinamo pregătește noi transferuri: „Tineri pasionați de fotbal”

Dinamo pregătește noi transferuri. Clubul din Ștefan cel Mare caută să își extindă departamentul de scouting și a venit cu un anunț măreț pentru suporteri.
25.09.2023 | 19:10
Dinamo pregateste noi transferuri Tineri pasionati de fotbal
Dinamo vrea să își extindă departamentul de scouting. Anunț important pentru fani. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Dinamo vrea să își extindă departamentul de scouting, iar printr-un anunț făcut public pe rețelele de socializare, „câinii” au anunțat că pregătesc noi transferuri. Clubul din Ștefan cel Mare a dezvăluit ce beneficii vor avea tinerii care se vor alătura noului proiect.

Dinamo pregătește noi transferuri: „Tineri pasionați de fotbal”

Inovația departamentului de scouting din cadrul clubului ocupă un loc pe lista de priorități a lui Dinamo. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate venirea lui Gabriel Glăvan în Ștefan cel Mare, în postura de director sportiv. Fost analist video la naționala României, Gabriel Glăvan a venit cu idei promițătoare la formația lui Ovidiu Burcă.

ADVERTISEMENT

Dinamo a anunțat pe rețelele de socializare că este interesată să aducă tineri în cadrul clubului care doresc să plece la drum în domeniul scouting-ului. Tinerii care ies în evidență s-ar putea alege cu un loc de muncă în departamentul de scouting al echipei favorite.

”Clubul de fotbal Dinamo București își dorește să continue dezvoltarea celui mai inovator departament de scouting din România. Ți-ai dorit dintotdeauna să participi în mod direct la procesul de recrutare al clubului? Acum ai posibilitatea de a face parte din echipa care va sprijini clubul în acumularea și organizarea informațiilor care vor constitui baza procesului de recrutare.

ADVERTISEMENT

„Toți participanții selectați vor trece printr-un training specializat”

Căutăm colaboratori voluntari pasionați de fotbal, cu vârsta minimă de 18 ani, care să susțină activitatea echipei deja existente din cadrul departamentului.

Toți participanții selectați vor trece printr-un training inițial specializat și vor fi parte dintr-un proces de educație continuă în domeniul scouting-ului pe tot parcursul programului, care să le permită apoi să-și valorifice cunoștințele și modul de lucru rezultat în vederea ocupării pozițiilor part-time și full-time ce vor apărea odată cu dezvoltarea departamentului.

ADVERTISEMENT

Ce primești ca participant colaborator în departamentul de scouting?

  • educație specializată și feedback continuu pentru a te familiariza cu specificul activității și a-ți dezvolta un mod de lucru care să-ți permită să lucrezi într-un departament profesionist de scouting;
  • acces la platforme, soft-uri și modele de scouting;
  • prezentări și workshop-uri periodice cu profesioniști în domeniul scouting-ului și fotbalului, atât din plan intern, cât și de la nivel internațional;
  • participare activă în luarea deciziilor departamentului;
  • posibilitatea unor viitoare angajări part-time sau full-time în cadrul clubului

Pentru a aplica, înscrie-te printr-un e-mail transmis la scouting@dinamo1948.ro. Aplicațiile sunt deschise până pe data de 6 Octombrie 2023, ora 00:00”, se arată în postarea celor de la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Gabriel Glăvan a dezvăluit obiectivele pe care le are la Dinamo: „Formarea unui ambient de performanță”

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate încă din luna martie că Gabriel Glăvan va deveni noul director sportiv al lui Dinamo. „Câinii” au făcut anunțul oficial în luna iunie. La prezentarea oficială, Gabriel Glăvan a dezvăluit care sunt obiectivele lui Dinamo pentru acest sezon.

 „Planurile pentru acest sezon sunt de a forma, împreună cu toți colegii mei din club, un ambient de performanță, în care toată lumea să simtă că au un suport real în ceea ce privește departamentul sportiv. Sigur, ne dorim o performanță cât mai bună din punct de vedere competițional, dar cred că este nevoie de ceva timp pentru a funcționa la capacitate maximă. Cred că succesul în următorul an va putea fi definit de cultura organizațională pe care o vom defini.

Îmi doresc dezvoltarea departamentului pe anumite principii, de educație, comunicare, colaborare, respect pentru meserie si susținere. Punctual, îmi doresc dezvoltarea a cinci departamente: scouting, analiză video, analiză de date, dezvoltare jucători și performanță.

Probabil departamentul de scouting deja funcționează, în mod neoficial, pentru că asta a fost aria mea de expertiză principală, alături de analiză, dar există nevoia, în cadrul unui club, de a acorda o atenție sporită și altor factori ce țin de dezvoltare.

Știu cât de important este acest club pentru suporteri. Acești oameni au făcut niște eforturi foarte mari pentru echipă, au format o comunitate unică în România. Plecând de la coregrafiile minunate, până la suportul financiar acordat clubului, s-au ridicat la un nivel care obligă partea sportivă să se dezvolte în așa fel încât să oferim niște motive de bucurie pe care le merită. Lucrurile au nevoie de timp, dar, cu pașii corecți, vom ajunge, din nou, acolo unde am mai fost și vom mai fi”, a declarat Gabriel Glăvan.


  • Cotă WIN2 pentru Dinamo: 1,44 este cota pentru „total goluri: peste 1,5” la meciul Oțelul – Dinamo

ADVERTISEMENT