Life

Aurel Pădureanu a început lucrările la mormântul Corneliei Catanga și are un ajutor neașteptat: ”Adriean Videanu mi-a promis marmura”

Așa cum a promis, Aurel Pădureanu s-a apucat de lucrările de la mormântul regretatei Cornelia Catanga, iar de curând, după ce a dezgropat sicriul, a amenajat criptele dorite.
17.03.2022 | 10:30
Aurel Padureanu a inceput lucrarile la mormantul Corneliei Catanga si are un ajutor neasteptat Adriean Videanu mia promis marmura
Aurel Pădureanu a început lucrările de la mormântul regretatei Cornelia Catanga / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Aurel Pădureanu, soțul regretatei Cornelia Catanga, a povestit, pentru FANATIK, ce se întâmplă acum la mormântul cântăreței. El ne-a dezvăluit că, deja, lucrările pentru amenajarea unui monument care să marcheze locul în care își doarme somnul de veci au început.

Aurel Pădureanu a dezgropat-o pe Cornelia Catanga

Aurel Pădureanu a dezvăluit pentru FANATIK că au început, deja, lucrările la mormântul Corneliei Catanga, artista care a murit, anul trecut, pe 26 martie din cauza unui stop cardio-respirator provocat de COVID-19.

ADVERTISEMENT

”Ieri (15 martie 2022, n. red.) am început lucrările la mormântul iubitei mele. Am dezgropat-o pe Cornelia. Am scos sicriul, am făcut lucrarea de bază și l-am băgat la loc. Acum începe lucrarea pentru monument, dar am turnat betonul, am făcut două cripte acolo. I-am îndeplinit ultima dorință”, ne-a spus, vizibil afectat de ceea ce a îndurat, la cimitir, Aurel Pădureanu.

De altfel, ne-a recunoscut soțul regretatei artiste, suferința de a fi nevoit să îi facă la un an de la moarte un mormânt Corneliei Catanga, a fost una care l-a făcut să fie și mai scârbit de felul în care oficialitățile – obligate, totuși, de prevederile legale de atunci – i-au tratat soția în momentul decesului.

ADVERTISEMENT

”Nu pot să vă spun cât pământ am scos de pe ea, din cauza nemernicilor ăstora care m-au obligat să o îngrop că era bolnavă de COVID. A fost îngropată ca un câine, dar m-am luptat și am câștigat și acum va avea ceea ce merită o artistă care este în galeria celor nemuritori din muzica lăutărească”, a mai spus, pentru FANATIK, Aurel Pădureanu.

Aurel Pădureanu și-a pus toate speranțele în Adriean Videanu: ”Mi-a promis marmura”

După ce a rezolvat prima parte a lucrării de la mormântul Corneliei Catanga, Aurel Pădureanu va porni etapa a doua a proiectului pe care îl are acolo: monumentul funerar. ”Satisfacția mea este că va avea un mormânt cum trebuie.

ADVERTISEMENT

Măcar atât, pentru că, în loc să avem casă așa cum ni s-a promis, de oameni mari, și nu mai dau nume, va avea măcar mormânt. Nu doar Gigi Becali, ci și doamna Firea a promis. Dar nu a rezolvat nimic! Dar nu mă mai consum, asta este…

Nu aveam somn, nici eu, nici copilul meu, până nu rezolvam cu mormântul. Acum mă va ajuta, așa a promis, și îi mulțumesc, Adriean Videanu. Mi-a spus că îmi va da marmura ca să pot să fac lucrarea, monumentul”, ne-a dezvăluit Aurel Pădureanu.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, ne-a precizat văduvul Corneliei Catanga, este nerăbdător să termine monumentul pe care îl construiește pentru artistă, ținând însă secretă valoarea lucrării.

”Atât o să mai am de făcut, am speranța în domnul Videanu, și sper că o voi terminăm mai înainte de Paște (24 aprilie 2022, n. red.), că până la pomenire, pe 25 martie nu cred că e posibil. Nu pot să spun cât mă costă toată lucrarea, nu este bine. Dar e mai mult de câteva mii de euro…”, ne-a dezvăluit, în exclusivitate, Aurel Pădureanu.

Aurel Pădureanu, dezvăluiri exclusive despre relația dintre Cornelia Catanga și Gheorghe Dinică

Aurel Pădureanu a dezvăluit, în discuția cu reporterii FANATIK, că între Cornelia Catanga și regretatul actor Gheorghe Dinică era o relație foarte apropiată, dublată de respectul pe care și-l arătau cei doi mari artiști.

”Nu există, și vă spun ca învățătură, pentru dumneavoastră și pentru cititorii FANATIK, ceva mai important decât înțelegerea în cuplu. Chiar dacă mănânci o ciorbă de cartofi, liniștea e cea mai importantă. E lucrul cel mai important! Asta și sănătatea copiilor.

Și, ca tot vorbim de copii… Chiar vreau să amintiți asta. Melodia aceea despre care toată lumea știe că e a lui Gigi Dinică, `Pentru cine am muncit`, a fost compusă și cântată prima oară de Cornelia Catanga.

A fost înregistrat la Electrecord de Cornelia, apoi a fost preluat de marele actor Gigi Dinică. Cornelia i l-a dat cu bucurie, ea chiar s-a bucurat, ea era de un bun simț și de o eleganță cum nu a mai existat”, ne-a mai dezvăluit Aurel Pădureanu.

ADVERTISEMENT