Sport

Corneliu Papură, la primul antrenament la Universitatea Craiova! Ce s-a întâmplat la baza oltenilor

Corneliu Papură i-a luat deja locul lui Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova. Tehnicianul a condus primul antrenament al „alb-albaștrilor”, FANATIK asistând la şedinţa de pregătire.
19.09.2023 | 13:55
Corneliu Papura la primul antrenament la Universitatea Craiova Ce sa intamplat la baza oltenilor
Corneliu Papură, la primul antrenament la Universitatea Craiova! Ce s-a întâmplat la baza oltenilor. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova i-a găsit înlocuitor lui Laurențiu Reghecampf după „transferul” la Al Raid, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK. Corneliu Papură a condus primul antrenament la baza de pregătire „Ilie Balaci” din Lunca Jiului în lipsa experimentatului tehnician plecat în Golf.

Corneliu Papură, gata de treabă la Universitatea Craiova! Cum a decurs primul antrenament

Rămasă fără antrenor principal după „ransferul-bombă al lui Laurențiu Reghecampf  în Golf, Universitatea Craiova a găsit soluții pentru banca tehnică în propria curte. „Alb-albaștrii” sunt conduși de Corneliu Papură în baza din Lunca Jiului, iar oltenii pregătesc de zori partida cu U Cluj.

ADVERTISEMENT

După o zi liberă oferită de Laurențiu Reghecampf după partida cu Sepsi OSK, jucătorii „alb-albaștrilor” au revenit la treabă în baza din Lunca Jiului. Totuși, aceștia au avut parte de o surpriză deoarece nu experimentatul tehnician a condus ședința de antrenament, ci Corneliu Papură.

Corneliu Papură nu este un nume necunoscut pentru majoritatea componenților din lotul Universității Craiova, fiind antrenor principal și în alte trei rânduri la formația din Bănie. Acesta a făcut cunoștiință cu restul jucătorilor de la formația din Bănie marți dimineața. „Papi” l-a avut drept ajutor și pe Dragoș Bon, secundul pe care l-au avut și Eugen Neagoe și Laurențiu Reghecampf în staff.

ADVERTISEMENT

Cei doi au colaborat împreună și la „satelitul” Universității Craiova din Liga 3, acolo unde i-au mai antrenat pe Atanas Trică, David Sala, Laurențiu Popescu sau Marian Danciu. Pe lângă Dragoș Bon, staff-ul lui Corneliu Papură este alcătuit și din Ionuț Stancu, antrenor secund, Daniel Tudor, antrenor cu portarii și preparatorii fizici Cătălin Tudor și Daniel Ene.

Singura absență din staff-ul Universității Craiova din mandatul lui Laurențiu Reghecampf a fost cea a lui Bogdan Merișanu. Preparatorul fizic a fost adus de Reghe la Universitatea Craiova și cel mai probabil îl va însoți și în Arabia Saudită.

ADVERTISEMENT

Corneliu Papură, peste Eugen Neagoe și Victor Pițurcă! Ce medie de puncte are la Universitatea Craiova

Mihai Rotaru a apelat la serviciile lui Corneliu Papură în trei rânduri la Universitatea Craiova, iar acesta nu l-a dezamăgit pe finanțator. Tehnicianul are 29 de meciuri pe banca tehnică a „juveților” și are o medie de puncte impresionantă.

Corneliu Papură are 13 victorii, opt rezultate de egalitate și opt înfrângeri pe banca Universității Craiova, ceea ce rezultă o medie de 1,62 de puncte câștigate pe meci. Acesta stă mult mai bine la acest capitol decât Eugen Neagoe și Victor Pițurcă.

ADVERTISEMENT

Eugen Neagoe a strâns 21 de meciuri la Universitatea Craiova dintre care nouă sunt victorii, șase sunt în rezultate de egalitate și alte șase înfrângeri. „Geană” are o medie de 1,57 de puncte câștigate la formația din Bănie.

Victor Pițurcă nu stă la fel de bine la acest capitol, având o medie de 1,50 puncte câștigate pe meci. Tehnicianul a rezistat doar 14 meciuri pe banca Universității Craiova, înregistrând șase victorii, trei rezultate de egalitate și cinci înfrângeri în Bănie.


  • 2,22 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „2 solist” la meciul Universitatea Cluj – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT