Fotbal intern

Corneliu Papură visează la titlu: „Calificare în play-off nu este o mare realizare!”

07.02.2020 | 14:05
Corneliu Papura viseaza la titlu Calificare in playoff nu este o mare realizare
ADVERTISEMENT

Corneliu Papură a vorbit la conferința de presă înaintea duelului cu Viitorul Constanța despre planurile pe care le are pentru Universitatea Craiova și a mărturisit că se gândește la titlu, iar calificarea în play-off nu o vede ca pe o performanță.

Corneliu Papură visează la titlu

Corneliu Papură a vorbit despre meciul cu Viitorul, dar și despre șansele la titlu pe care Universitatea Craiova le are. Tehnicianul oltenilor îi îndeamnă pe fani să lase în urmă neînțelegerile cu Mirko Pigliacelli și speră ca aceștia să vină la stadion și să încurajeze echipa.

ADVERTISEMENT

Cu o victorie la Constanța ne mărim șansele pentru play-off și abia apoi ne gândim la campionat. Orice echipă are șansa ei. În primul rând trebuie să nu pierdem, niciodată noi nu intrăm cu gândul să scoatem un egal. Vom vedea cine intră și cine nu, în următoarele ore ne vom decide.

Este un lucru bun pentru fotbal că Viitorul joacă deschis și nu se apără. Jucătorii noștri au arătat că știu să gestioneze momentele de presiune. Important este să vedem cât poate Koljic să joace în cele 90 de minute, trebuie să vedem care este nivelul lui fizic.

ADVERTISEMENT

Dacă vrem ceva mai mult de play-off trebuie să câștigăm puncte. Calificarea în play-off nu este o mare performanță. Noi trebuie să tratăm fiecare meci cu determinare, cu agresivitate și să fim concentrați”.

„Sperăm că lucrurile se vor calma între galerie și Mirko Pigliacelli. Ar fi ideal ca cele două tabere să se întâlnească și să se împace. Important este să ajungem la un consens și să încurajăm Universitatea Craiova. Luați meciul cu Sepsi, în care ne-au huiduit și am pierdut și luați meciul cu Astra, în care ne-au încurajat și am bătut.

ADVERTISEMENT

Nu știm care este starea lui Mihai Roman, vom vedea ce soluții avem, putem să apelăm și la un transfer. Viitorul are un sistem de joc foarte bine pus la puncte. este de admirat ce fac acolo și indiferent de câți jucători pleacă de acolo, ei tot se descurcă bine”, a mai spus Corneliu Papură.

Nicușor Bancu se bucură de revenirea pe gazon

Aflat la conferința de presă alături de Corneliu Papură, Nicușor Bancu se bucură de revenirea pe gazon, după ruptura suferită în meciul cu FCSB (0-2) și speră să evolueze foarte bine pentru a fi selecționat din nou la echipa națională.

ADVERTISEMENT

„Vom întâlni o echipă f bună din campionatul nostru. În sfârșit mi-am revenit și pot să pun osul la treabă. Nu m-am gândit la națională, trebuie să joc mai întâi aici la Craiova și după vom vedea.

ADVERTISEMENT

Mă doare că unii mi-au spus că m-am dat lovit, deși eu am avut ruptură. Cu siguranță nu a fost vreo vrăjeală. Atâta timp cât matematic avem șanse de a nu intra în play-off, trebuie să fim foarte atenți”.

„M-am obișnuit cu naturalizările la națională pe postul meu, nu îmi pică bine ce aud, dar trebuie să joc bine și să le închid gura contestatarilor. Dacă vom juca, precum am făcut-o în ultima partidă, nu avem cum să pierdem. Sper să nu fie vânt la Ovidiu, pentru că va fi urât pentru fotbal.

Cu siguranță ne vom califica în play-off mai devreme. Nu am de ce să mai vorbesc despre scandalul cu De Nooijer, nu am ținut niciun fel de ranchiune nici celui care mi-a rupt piciorul, nu este niciun fel de probleme”, a mai spus căpitanul oltenilor.

„Eu cred că totul s-a calmat între Mirko și galerie, nu cred că mai este nevoie să intervin și eu”, a încheiat Nicușor Bancu.

  • 2.500.000 de euro este cota de piață a lui Nicușor Bancu, conform transfermarkt.com

  • (P) Cota BETANO pentru Viitorul – Universitatea Craiova: 3.05 este cota pentru ”2 solist”. Vezi aici toate cotele!