Sport

Coșmar în defensiva Farului! Echipa lui Hagi, 10 goluri încasate în startul sezonului

Farul Constanța are probleme mari în defensivă în acest debut de sezon. 5 goluri încasate în trei zile de echipa lui Hagi, cu Urartu și Poli Iași
30.07.2023 | 20:53
Cosmar in defensiva Farului Echipa lui Hagi 10 goluri incasate in startul sezonului
Farul a încasat nu mai puțin de 10 goluri în acest început de sezon. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Farul, avalanșă de erori în apărare la meciul cu Poli Iași! În prima repriză, defensiva „marinarilor” a fost făcută „franjuri” de Poli Iași, care a condus cu 2-0 și a mai avut o bară. Enes Sali a punctat pe finalul reprizei. Pentru ca moldovenii să puncteze și în repriza secundă, 3-1 scor final.

Farul, dezastru în apărare în acest început de sezon

Campioana României dezamăgește în acest început de sezon, iar jucătorii lui Gică Hagi pare că fac greu față pe două fronturi: campionat și cupele europene.

ADVERTISEMENT

Cu o echipă schimbată din temelii față de meciul cu armenii de la Urartu, apărarea Farului s-a întrecut în gafe la meciul cu Poli Iași, iar moldovenii au înscris de trei ori, după ce brazilianul Luis Phelipe a făcut „dubla”.

Astfel, în primele șapte meciuri din acest sezon, cu Sepsi, Sheriff Tiraspol, FC Voluntari, Hermannstadt, Urartu și Poli Iași, „marinarii” au încasat nu mai puțin de zece goluri. Îngrijorător e faptul că Farul a luat cinci goluri în două meciuri de la Sheriff și Urartu. Plus cele trei de la Poli Iași. Teoretic, echipe în fața cărora Farul pornea ca mare favorită.

ADVERTISEMENT

Ba, mai mult, în ultimele două partide „marinarii” au încasat șase goluri, iar peste câteva zile urmează partida retur din Armenia! Astfel, campioana României are golaveraj 10-10.

Farul a lăsat 8 jucători în afara lotului cu Poli Iași. Hagi anunță plecări: „Nu vom rămâne 30 și ceva”

Gică Hagi a luat decizia să odihnească nu mai puțin de opt jucători pentru meciul cu Urartu: „Am luat decizia ca opt jucători să rămână acasă, nu are rost să-i spun. Cu restul vom aborda jocul la victorie. Gustavo și Borgnino sunt accidentați. Sunt doar opt jucători care rămân acasă. Noi avem lotul de 30 și ceva de jucători. Vedem după aceea ce decizii vom lua.

ADVERTISEMENT

Nu vom rămâne 30 și ceva de jucători. Nu vorbesc de transferuri. Aș vorbi mai degrabă de cine ar pleca, ca să glumesc. În toate meciurile astea e nevoie ca lumea să fie concentrată”.

Poli Iași a reușit prima victorie în SuperLiga după promovare, moldovenii pierzând în primele două etape cu CFR Cluj și Hermannstadt. Etapa viitoare, Poli Iași va juca la UTA, în timp ce Farul merge la Petrolul.

ADVERTISEMENT