Life

Coșmar pe aeroport pentru Maria Dragomiroiu și Sanda Ladoși: ”O degringoladă”

Clipe neplăcute pentru Maria Dragomiroiu și Sanda Ladoși într-un aeroport. Ce au pățit cele două cântărețe în Germania.
04.07.2023 | 23:49
Cosmar pe aeroport pentru Maria Dragomiroiu si Sanda Ladosi O degringolada
Clipe neplăcute pentru Maria Dragomiroiu și Sanda Ladoși într-un aeroport. Ce au pățit cele două cântărețe în Germania. Sursa foto: Instagram / Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Coșmar pe aeroport pentru Maria Dragomiroiu și Sanda Ladoși. Interpreta de muzică populară a asemănat întreaga situație cu o degringoladă din care, din fericire, a ieșit cu bine. Artista a povestit cum s-au petrecut lucrurile.

Clipe neplăcute pentru Maria Dragomiroiu și Sanda Ladoși într-un aeroport. Ce au pățit cele două cântărețe în Germania

Maria Dragomiroiu și Sanda Ladoși au trecut prin clipe neplăcute într-un aeroport din Germania, unde au plecat în ultima zi din iunie pentru a susține un concert pentru comunitatea de români stabilită în orașul Nürnberg.

ADVERTISEMENT

Spectacolul a decurs ca la carte, însă întoarcerea acasă a fost una care le-a lăsat un gust amar. Cele două artiste au așteptat ore bune să ajungă în România, după ce cursa lor a fost anulată din cauza unor defecțiuni tehnice.

Compania care deține aeronava care trebuia să le aducă pe meleaguri românești i-a cazat o noapte pe pasageri la hotel. Alături de cele două vedete au mai fost în această situație alte 148 de persoane. A doua zi lucrurile nu au stat deloc mai bine.

ADVERTISEMENT

„Au venit la aeroport, au făcut din nou toate formalitățile și s-au urcat iar în avion. Dar surpriză, din nou nu au plecat! Nu știm dacă plecăm azi sau nu dacă mergem iar la hotel. Ne plimbă ca pe oi.

De ieri (n.r. 3 iunie), de la ora 4  dimineața, trebuia să plecăm. Am urcat în avion, dar a apărut o eroare la computer. Am stat o oră în avion. Era cald, copii mici care plângeau. Au zis să ne ducem la un hotel și să venim la 5 dimineața.

ADVERTISEMENT

Ne-am trezit cu noaptea-n cap, am urcat iar în avion și când au pornit motoarele a apărut, din nou, acea eroare. Suntem tot aici la aeroport și nimeni nu ne spune nimic. Ce să spun, este foarte obositor, nu e deloc ok să ne facă așa ceva. 

Este umilitor pentru că  nimeni nu spune nimic! S-a mai întâmplat și alaltăieri, nu s-a putut zbura. E o aiureal totală, o degringoladă! Nu știe nimeni dacă plecăm sau nu”, a mărturisit Maria Dragomiroiu, la România TV.

ADVERTISEMENT

Maria Dragomiroiu și Sanda Ladoși, blocate în Germania

Maria Dragomiroiu și Sanda Ladoși au rămas blocate pe aeroportul din Germania mai bine de două zile. Cele două cântărețe și impresarul Bebe Mihu nu se așteptau ca lucrurile să fie tărăgănate atât de mult de compania aviatică.

Soțul artistei de muzică populară a declarat că nu a dormit la hotel, ci la cei care i-au invitat în Nürnberg. În tot acest timp nu au primit niciun fel de informație despre zbor, managerul consideră că este vorba de o sfidare la adresa pasagerilor.

În cele din urmă vedetele au ajuns în România, Sanda Ladoși lăsând un mesaj pe social media. Cântăreața a anunțat că în cursul zilei de marți, 4 iulie, spre seară, a aterizat pe aeroportul din București.

„Și în ciuda tuturor vicisitudinilor avionul a ajuns la destinație. Același de ieri. O întâmplare încurcată cu final fericit”, a notat artista pe pagina de Facebook, unde a lăsat o imagine realizată de pe fereastra avionului.

ADVERTISEMENT