Life

Maria Dragomiroiu, dezvăluiri din viața de familie. De ce refuză să locuiască cu copiii: „Mai bine să nu”

Maria Dragomiroiu își iubește nespus familia, dar nu își dorește deloc să stea în aceeași casă cu copiii. Care este motivul.
30.04.2023 | 17:18
Maria Dragomiroiu dezvaluiri din viata de familie De ce refuza sa locuiasca cu copiii Mai bine sa nu
Maria Dragomiroiu și nepoții săi. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Maria Dragomiroiu a mărturisit că nu vrea să locuiască în casă copiii săi. Vedeta îi iubește enorm atât pe ei, cât și pe nepoții săi. Totuși, nu consideră că ar fi indicat să fie, din nou, chiar atât de apropiați.

Maria Dragomiroiu nu vrea să stea în casă cu copiii

În vârstă de 67 de ani, Maria Dragomiroiu este împlinită atât pe plan personal, cât și profesional- cu toate că înainte de Paște spunea că se gândește la finalul carierei. Îndrăgita artist de muzică populară are doi copii și patru nepoți pe care îi iubește ca pe ochii din cap.

ADVERTISEMENT

Vedeta locuiește foarte aproape de băiatul și de fata sa și se vizitează des. Îi place să petreacă timpul în familie, dar refuză categoric să locuiască în aceeași acasă. A dezvăluit chiar ea, invitată recent într-o emisiune tv.

„Nu e bine. Dar sunt foarte aproape. Mulțumesc lui Dumnezeu, am spus-o întotdeauna, sunt așa de fericită că am copiii aproape. Mergem pe jos unul la altul. Câteva străzi. Mai bine să nu auzim ce vorbim, ca să nu intervenim.

ADVERTISEMENT

Dar de ce să mă doară sufletul dacă e ceva care nu îmi convine, pentru că știu foarte bine că realitatea este așa relativă. Eu simt într-un fel, altul în alt fel și nu vreau”, a spus Maria Dragomiroiu la Teo Show, citată de wowbiz.ro. 

„Mie îmi place să mai copilăresc, să mă joc cu nepoții”

Astfel, Maria Dragomiroiu preferă să meargă doar în vizită la cei dragi. De fiecare dată, însă, se încarcă cu energie petrecând timpul cu cei mici. Iar când vine vorba de nepoatele cele mari, sunt o mândrie pentru cântăreață.

ADVERTISEMENT

„Mie îmi place să mai copilăresc, să mă joc cu nepoții, cu copiii. Cu copiii nu, că sunt mari. Sunt deja părinți și nu au timp de joacă. Îți dai seama ce trece viața, ce trece timpul. Nepoata mea cea mare se pregătește să intre la facultate.

Deci este în clasa a 12-a. Iar fata cea mare a lui Mircea, Maria, trebuie să intre în clasa a 9-a. Suntem emoționați noi, mai mult decât ei. Extraordinar, deci două fete, una la facultate, alta la liceu”, a declarat Maria Dragomiroiu.

ADVERTISEMENT

Maria Dragomiroiu, despre viața de bunică: „Lecțiile nu sunt predate de nimeni”

Una peste alta, viața de bunică îi place Mariei Dragomiroiu. De multe ori, lecțiile și le ia chiar de la cei mai tineri din familia sa și este bucuroasă că poate face acest lucru. „Viața îți arată ce trebuie să faci, ce trebuie să alegi mai bine și nu este o lecție să o iei de la cineva.

Lecțiile de viață pentru bunici nu sunt predate de nimeni, totul se ia din mers și în funcție de fiecare suflet cum simte și cum înțelege fiecare realitatea. Suntem diferiți și fiecare înțelege și vede lucrurile în felul lui. Aici nu este vorba despre o matematică, aici lucrezi cu sufletul”, a mărturisit artista pentru sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT