Fotbal international

FOTO. Halep, încă un antrenament reuşit! Urmărită de legenda Agassi

UPDATE, 25 mai, ora 14:00 / Lucrurile merg într-o direcţie bună pentru Simona Halep la Roland Garros. Campioana noastră s-a antrenat joi alături de Svetlana Kuzneţova. La antrenamentul Simonei a...
26.05.2017 | 00:02
FOTO Halep inca un antrenament reusit Urmarita de legenda Agassi
ADVERTISEMENT

UPDATE, 25 mai, ora 14:00 / Lucrurile merg într-o direcţie bună pentru Simona Halep la Roland Garros. Campioana noastră s-a antrenat joi alături de Svetlana Kuzneţova. La antrenamentul Simonei a participat şi Andre Agassi, noul antrenor al lui Novak Djokovic.

Agassi este în relaţii foarte bune cu Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep. Australianul l-a pregătit şi pe Agassi, în momentul în care americanul era în activitate.

ADVERTISEMENT

31

CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINI DE LA ANTRENAMENTUL DE AZI 

Antrenamentul Simonei Halep a decurs foarte bine şi campioana noastră pare să se simtă bine din punct de vedere fizic, având în vedere diagnosticul de “ligament rupt” după accidentarea de la Roma.

Martorii au dezvăluit şi un dialog amuzant între Simona Halep şi Svetlana Kuzneţova de la antrenament:

ADVERTISEMENT

Kuzneţova: Câte lovituri în lung de linie mai ai de gând să loveşti?”

Halep: “Cât de multe îţi doreşti.”

5


UPDATE Ora 14:20 / Veştile par a fi bune de la Roland Garros.

Simona Halep s-a antrenat o oră la intensitate maximă pe Chatrier, conform ziariştilor aflaţi la faţa locului.

UPDATE Ora 13:40 / Chiar şi cu ligamentul rupt, Simona Halep a susţinut miercuri, la prânz, prima sesiune de antrenament pe Philippe Chatrier. Jucătoarea a apărut cu un bandaj strâns la glezna piciorului drept, acolo unde are ligamentul rupt

ADVERTISEMENT

Simona Halep are un ghinion teribil. Campioana noastră a suferit o accidentare la gleznă în finala turneului de la Roma, în momentul în care a condus cu 5-2 în meciul împotriva Elinei Svitolina. Românca a continuat meciul, dar l-a pierdut din cauza accidentării, dar veştile proaste au venit după RMN.

Simona a stat două zile în ţară şi a plecat la Paris pentru Roland Garros. Halep a făcut un RMN în capitala Franţei şi veştile sunt foarte proaste. Anunţul a fost făcut de campioana noastră pe o reţea de socializare:

ADVERTISEMENT

“Am ajuns devreme la Paris pentru tratament. RMN-ul arată o ruptură a unui ligament din cauza accidentării de la Roma. Mă rog să pot juca la Roland Garros şi voi face tot ceea ce este posibil să fiu pregătită. Doctorii spun că sunt 50-50 şansele de a evolua în acest moment, dar important e că am făcut progrese de duminică. Vă mulţumesc pentru suportul din ultimele săptămâni. Rămân foarte pozitivă. Cu dragoste, Simo”

erogper

Simona Halep este considerată principala favorită la Roland Garros. Campioana noastră este într-o formă foarte bună pe zgură cu 14-2.

Începând de luni, Simona Halep va urca pe locul 3 WTA şi o va devansa pentru prima dată în carieră pe Serena Williams. Rămâne de văzut dacă Halep va putea participa la Internaţionalele Franţei după accidentarea la gleznă pe care a suferit-o în finala de la Roma.

ADVERTISEMENT