Sport

Coşmarul accidentărilor continuă la FCSB! Un titular “s-a rupt” în a doua repriză cu Farul

După Ovidiu Popescu şi Luis Phelipe, încă un jucător important s-a accidentat la FCSB. Ngezana "s-a rupt" în a doua repriză de la Ovidiu cu Farul.
31.03.2024 | 22:38
Cosmarul accidentarilor continua la FCSB Un titular sa rupt in a doua repriza cu Farul
Coşmarul accidentărilor continuă la FCSB! Un titular "s-a rupt" în a doua repriză cu Farul. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB are mari probleme cu accidentările în cea mai importantă perioadă a campionatului. Roş-albaştrii au un lot subţire şi din cauza faptului că mai mulţi jucători au probleme medicale. Iar acestea se acutizează.

Coşmarul accidentărilor continuă la FCSB! Un titular “s-a rupt” în a doua repriză cu Farul

În a doua repriză a meciului dintre Farul şi FCSB, Siyabonga Ngezana a acuzat dureri musculare şi a cerut schimbare. A intrat în locul săui Joyskim Dawa, cel alături de care făcea cuplu în centrul defensivei până în această etapă.

ADVERTISEMENT

Ngezana a încercat în primă fază să reintre pe teren şi a avut o intervenţie providenţială în centrul defensivei. Dar respingerea sud-africanului cu capul s-a îndreptat spre propria poartă, dar Târnovanu a fost la post.

FCSB are probleme mari cu accidentările. FANATIK a scris în această săptămână de accidentările lui Luis Phelipe şi Ovidiu Popescu, cei care nu sunt în lot pentru meciul cu Farul Constanţa.

ADVERTISEMENT

Chiricheş şi Rădăslăvescu au revenit după accidentări

O veste bună pentru roş-albaştrii este că jucătorii cheie s-au întors teferi de la meciurile naţionalei. Însă, Florinel Coman a acuzat probleme la inghinali după o lovitură liberă executată cu Farul Constanţa.

Au fost semne de îngrijorare pe banca tehnică a FCSB-ului, dar Florinel Coman a putut continua partida. Vlad Chiricheş a revenit după 7 luni în echipa de start a FCSB-ului, în meciul de la Ovidiu.

ADVERTISEMENT

Eduard Rădăslăvescu a fost şi el titularizat după ce a revenit după o accidentare. Dar mijlocaşul ofensiv a avut o prestaţie modestă, fiind înlocuit după doar 29 de minute în acest meci.

Accidentările au adus probleme şi la capitolul jucătorului U21

FCSB are o problemă şi la capitolul jucătorului U21 tot din cauza accidentărilor. Alexandru Pantea, titularul de drept, a suferit o ruptură de ligamente încrucişate, iar roş-albaştrii rotesc trei jucători “under”.

ADVERTISEMENT

Până acum, niciunul nu şi-a cimentat locul de titular. Tavi Popescu şi Eduard Rădăslăvescu au evoluţii neconvingătoare, în timp ce Andrei Pandele este jucătorul cu cea mai mică experienţă dintre toţi.

ADVERTISEMENT