Sport

Ovidiu Popescu, out pentru Farul – FCSB! Ratează tot sezonul jucătorul roș-albaștrilor? Exclusiv

Ovidiu Popescu s-a accidentat și nu va putea juca în Farul - FCSB. Ba, mai mult, polivalentul mijlocaș al roș-albaștrilor ar putea rata tot sezonul!
28.03.2024 | 17:50
Ovidiu Popescu out pentru Farul  FCSB Rateaza tot sezonul jucatorul rosalbastrilor Exclusiv
Ovidiu Popescu, out pentru Farul - FCSB! Ratează tot sezonul jucătorul roș-albaștrilor? FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Veste proastă pentru Elias Charalambous. Cu lotul deja subțire, antrenorul cipriot a mai pierdut un jucător. FANATIK a aflat în exclusivitate că Ovidiu Popescu s-a accidentat și, în mod cert, nu va juca în Farul – FCSB.

Ovidiu Popescu s-a accidentat și nu va juca în Farul – FCSB! Posibil să rateze tot sezonul

FCSB i-a recuperat pe accidentații Vlad Chiricheș și Denis Haruț, care au jucat în weekend în amicalul cu Gloria Buzău, dar l-a pierdut pe Ovidiu Popescu. FANATIK a aflat în exclusivitate că mijlocașul în vârstă de 30 de ani are probleme medicale.

ADVERTISEMENT

Din informațiile obținute de site-ul nostru, Popescu nu va juca sub nicio formă în Farul – FCSB, partidă programată duminică, 31 martie, de la ora 21:00, și va face niște investigații mai amănunțite pentru a afla cât de gravă este accidentarea.

FANATIK a aflat în exclusivitate că internaționalii roș-albaștrilor s-au întors de la loturile naționale și joi, 28 martie, au mers la Berceni pentru a li se alătura colegilor rămași acasă. La baza de pregătire a FCSB-ului nu s-a aflat însă și Ovidiu Popescu.

ADVERTISEMENT

Ovidiu Popescu este cel mai vechi fotbalist din lotul FCSB-ului. El evoluează la gruparea roș-albastră din vara lui 2016, când Gigi Becali a plătit 200.000 de euro pentru transferul său de la Poli Timișoara.

Contractul lui „Lampard” expiră la finalul acestui sezon, în care a bifat 33 de meciuri în toate competițiile. În SuperLiga a reușit chiar să marcheze un gol și să ofere un assist.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica: „Mi-am dorit să se întoarcă toți întregi de la națională”. De ce a fost Târnovanu în tribună la Columbia – România 3-2

Mihai Stoica s-a temut de accidentări în pauza prilejuită de meciurile echipelor naționale. Liderul din SuperLiga a avut nu mai puțin de patru fotbaliști convocați la prima reprezentativă a României: Ștefan Târnovanu, Darius Olaru, Florinel Coman și Adrian Șut.

În plus, Risto Radunovic a fost plecat la naționala Muntenegrului. Fundașul stânga a intrat la pauză în victoria cu Belarus, scor 2-0, și a fost integralist cu Macedonia de Nord, scor 1-0.

ADVERTISEMENT

„Mi-am dorit ca toți să se întoarcă întregi de la națională. Și așa toată lumea spunem că avem banca scurtă și că n-avem variante pentru regula U21. Jumătate dintre jucătorii noștri de bază au fost plecați, și a fost jumătatea aia mai bună.

Era o mare știre că Târnovanu e în tribună. Așa, și? Băi, oameni buni, diferența dintre un portar care e în tribună și unul care e pe bancă, al treilea de exemplu, este că cel din tribună are și telefonul la el și nu face încălzirea”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

ADVERTISEMENT
1,98 este cota Betano pentru pronosticul „2 solist” la Farul - FCSB