Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Încă o accidentare la FCSB! Favoritul lui Gigi Becali are ruptură. Cât lipsește. Exclusiv

În plină luptă la titlu, FCSB e în pioneze! După Ovidiu Popescu, care ar putea rata tot sezonul, liderul a mai pierdut un jucător important
29.03.2024 | 10:50
Inca o accidentare la FCSB Favoritul lui Gigi Becali are ruptura Cat lipseste Exclusiv
Încă o accidentare la FCSB! Favoritul lui Gigi Becali are ruptură. Cât lipsește. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Blestemul accidentărilor continuă la FCSB. Etapele se scurg până la finalul play-off-ului, dar la fel se împuținează și soluțiile pentru Elias Charalambous. O nouă accidentare le dă bătăi de cap cipriotului și întregului staff al roș-albaștrilor.

O nouă accidentare la FCSB! Soluții tot mai puține pentru lider în lupta la titlu

FANATIK a aflat în exclusivitate că Luis Phelipe (23 de ani) este suspect de ruptură musculară. Din informațiile obținute de site-ul nostru, atacantul brazilian va lipsi cel puțin o lună.

ADVERTISEMENT

Este al doilea jucător important pe care roș-albaștrii îl pierd înaintea etapei a doua din play-off. Duminică, 31 martie, de la ora 21:00 este programat duelul Farul Constanța – FCSB, iar Elias Charalambous nu se va putea baza nici pe Luis Phelipe și nici pe Ovidiu Popescu.

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că polivalentul mijlocaș al roș-albaștrilor e out pentru partida de la Ovidiu. Ba, mai mult, Popescu ar putea rata toate cele nouă etape care au mai rămas până la finalul campionatului.

ADVERTISEMENT

Astfel, FCSB are tot mai puține soluții de la mijloc în sus. În weekend-ul trecut, Denis Haruț, Vlad Chiricheș și Eduard Radaslavescu au revenit pe teren în amicalul cu Gloria Buzău, dar liderul are în continuare un lot extrem de subțire.

„Haideți să vă dau o informație de ultimă oră venită dinspre FCSB. Încă o accidentare la FCSB. După ce ieri am anunțat exclusiv pe FANATIK că Ovidiu Popescu are probleme, ar putea să rateze tot sezonul, a făcut un RMN, se așteaptă rezultatul RMN-ului, dar celor de acolo le e teamă că s-ar putea să îl piardă tot sezonul pe Ovidiu Popescu.

ADVERTISEMENT

O altă accidentare în lotul lui Charalambous, un lot nici el numeros mai ales în această primvără: Luis Phelipe. Luis Phelipe are ruptură din ce stim noi la FANATIK. Rămâne de văzut dacă va fi trimis la Marijana (n.r. – Kovacevic) pentru a se reface mai repede.

Noi, din ce știm, staff-ul de la FCSB estimează că Luis Phelipe va lipsi o lună de zile. O lună de zile înseamnă șase etape. Nu sună deloc bine, având în vedere temerile celor de la FCSB. Mihai Stoica se temea să nu vină accidentați cei de la lot, Târnovanu, Șut, Olaru și Florinel Coman.

ADVERTISEMENT

Nu au venit accidentați cei patru, dar s-au accidentați cei rămași la Berceni. Mai întâi Ovidiu Popescu și acum Luis Phelipe. Deci, în mod cert, ei nu vor fi apți pentru următorul meci, Farul – FCSB. Plus că urmează alte meciuri importante: acasă, cu Universitatea Craiova, apoi la Cluj și, din nou, acasă, cu Rapid”, a dezvăluit Cristi Coste, la FANATIK SUPERLIGA, show care e live pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

Luis Phelipe joacă la FCSB din iarna lui 2024, când Gigi Becali a plătit 200.000 de euro pentru a îl lua de la Poli Iași. Mutarea a fost anunțată în exclusivitate de FANATIK.

Fără un număr atacant de meserie, număr 9 clasic, după debarasarea de Andrea Compagno, FCSB a mai rămas în ofensivă cu următoarele soluții: Florinel Coman, Alexandru Băluță, David Miculescu, Octavian Popescu și Eduard Radaslavescu.

  • 9 meciuri și 1 gol are Luis Phelipe în SuperLiga la FCSB

Încă o accidentare la FCSB! Favoritul lui Gigi Becali are ruptură. Cât lipsește

ADVERTISEMENT