Fotbal intern

Cosmin Contra îi sperie pe fanii lui Dinamo: “Se poate ajunge la faliment”

06.11.2020 | 14:39
Cosmin Contra ii sperie pe fanii lui Dinamo Se poate ajunge la faliment
ADVERTISEMENT

Cosmin Contra e de părere că Dinamo poate fi salvată de la faliment doar dacă se va construi un stadion și o bază nouă, deoarece acestea pot aduce bani importanți la echipă, indiferent de cine va conduce clubul.

Deși din ce în ce mai mulți oameni din fotbal și suporteri sunt îngrjijorați de situația de la Dinamo, Pablo Cortacero promite că banii vor intra în conturile clubului în cel mai scurt timp posibil.

ADVERTISEMENT

Alături de stadioanele Rapidului și Stelei, trebuia să fie construit un nou stadion și în Ștefan cel Mare, dar din cauza conflictului cu clubul deținut de Nicolae Badea, tot proiectul a fost oprit până la soluționarea litigiului.

Cosmin Contra trage un semnal de alarmă: “Dacă stadionul și baza nu se vor construi în viitor, eu cred că falimentul este unica opțiune”

Cosmin Contra e de părere că mare parte din problemele lui Dinamo ar fi rezolvate dacă s-ar construi un stadion nou și o bază sportivă cu condiții mai bune: Dacă stadionul și baza nu se vor construi în viitor, eu cred că falimentul este unica opțiune. Asta indiferent de cineva va fi patron, dacă este Pablo Cortacero sau vor veni alți investitori”, crede cu tărie antrenorul lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

Fostului mare fotbalist i se pare inadmisibil că Dinamo a rămas singurul club din cei trei granzi care nu au un stadion nou construit, deși mare parte din bani vin de la UEFA: Dinamo trebuie să aibă un stadion nou. Steaua are, Rapid va avea, Arcul de Triumf este un stadion cochet, nou”, a spus dezamăgit Contra.

Contra îi avertizează pe toți dinamoviștii că aceasta este cea mai importantă problemă a lui Dinamo, și până nu se va rezolva, clubul va fi în pericol de faliment: “Toți dinamoviștii trebuie să se gândească la faptul că Dinamo va ajunge până la urmă la faliment, dacă nu se va construi un stadion și o bază noi”, a declarat vizibil îngrijorat antrenorul lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat suma exactă pe care Pablo Cortacero a virat-o în conturile lui Dinamo

Pablo Cortacero și investitorii spanioli care au anunțat că au cumpărat Dinamo de la Ionuț Negoiță, au băgat până acum în conturile clubului doar 550.000 de euro, aceștia fiind toți banii pe care i-au „investit” din august încoace.

Ba mai mult, Cortacero și asociații săi, s-au rugat de Ionuț Negoiță să amâne următoarea tranșă de 150.000 de euro, pe care trebuia să îi achite fostului finanțator, în timp ce Ionel Dănciulescu și ceilalți jucători sau angajați de la Dinamo sunt și ei în urmă cu banii, cu cel puțin o lună de zile, în condițiile în care Dinamo a primit și o tranșă din drepturile TV, în valoare de 230.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Următoarele zile sunt decisive pentru soarta clubului Dinamo, iar Cortacero a transmis, prin omul său de la București, directorul general Alex Couto Lago, că problemele financiare se vor rezolva curând. Cosmin Contra e sceptic însă și a spus că nu știe dacă sunt bani pentru următoarea deplasare a “câinilor roșii”, iar clubul are nevoie neapărat de o injecție de capital de minim 400.000 de euro, pentru a nu “închide obloanele”.

ADVERTISEMENT