Sport

Cosmin Matei s-a accidentat după ce a transformat un penalty: “Cred că o să iau o pauză mai serioasă!”

Cosmin Matei s-a accidentat după ce a transformat un penalty cu Bodo/Glimt. Decarul lui Sepsi a evoluat 20 de minute şi va avea nevoie de o pauză mai lungă.
24.08.2023 | 22:34
Cosmin Matei sa accidentat dupa ce a transformat un penalty Cred ca o sa iau o pauza mai serioasa
Cosmin Matei s-a accidentat după ce a transformat un penalty: "Cred că o să iau o pauză mai serioasă!"
ADVERTISEMENT

Sepsi Sf. Gheorghe a încheiat la egalitate, scor 2-2, cu Bodo-Glimt. Covăsnenii au obţinut un rezultat excelent, reuşind să revină de fiecare dată după ce au fost conduşi. Calificarea se joacă în Norvegia, peste o săptămână.

Cosmin Matei s-a accidentat după ce a transformat un penalty: “Cred că o să iau o pauză mai serioasă!”

Cosmin Matei a readus egalarea pe tabelă, în minutul 81. Dar, decarul lui Sepsi a intrat pe teren nerefăcut şi după lovitura de pedeapsă, accidentarea a recidivat şi a fost scos de pe teren. Mijlocaşul este suspect de ruptură:

ADVERTISEMENT

“Cred că o să iau o pauză mai serioasă, cum este normal. O să le ţin pumnii băieţilor. Dar vreau să văd un RMN mai întâi, poate a fost doar un spasm, ceva. Aşa a fost şi data trecută. Cu siguranţă avem şansa noastră.

Suntem o echipă la fel de organizată, ştim ce trebuie să jucăm. Mergem acolo cu încredere şi personalitate”, a spus Cosmin Matei la finalul meciului pentru Digisport.

ADVERTISEMENT

Niczuly: “Am văzut azi că Bodo nu este o echipă atât de bună cum se spune”

Portarul covăsnenilor, Roland Niczuly consideră că echipa sa putea câştiga în final şi este sigur de şansele celor de la Sepsi în returul din Norvegia, spunând că adversarul a fost “umflat” artificial înainte de meci:

“Am primit două goluri în această seară, dar puteam obţine victoria. I-am blocat bine pe cei de la Bodo, doar şansa a fost de partea lor şi nu am reuşit să câştigăm. În Norvegia avem o şansă reală de a câştiga.

ADVERTISEMENT

Am văzut azi că Bodo nu este o echipă atât de bună cum se spune. Dacă jucam simplu şi degajam mingea nu se întâmpla nimic la faza golului doi. O să corectăm greşelile şi mergem mai departe”, a spus Niczuly.

Ştefănescu: “Aţi văzut şi voi că în seara asta ne-am luptat de la egal la egal”

Marius Ştefănescu a declarat la finalul meciului că speră să marcheze golul calificării în Norvegia. Mijlocaşul susţine că Sepsi poate da lovitura în Norvegia:

ADVERTISEMENT

“Este un rezultat pozitiv. Aţi văzut şi voi că în seara asta ne-am luptat de la egal la egal. Ei au avut posesia, noi am avut şanse clare de a marca. Este un rezultat echitabil. 

Am avut ocazii, sper să îmi intre la ei şi să ne calificăm. La început am vorbit să cerem mingea în spatele lor. La faza din prima repriză a fost offside din ce înţeleg, în a doua repriză a fost mai bine. 

“Am văzut că toată lumea spune că nu avem nicio şansă”

Normal că putem să ne calificăm. Este clar că pentru asta mergem acolo. Dacă aţi aflat dumneavoastră de primă (n.r. 25.000 de euro), sună bine. Este o primă bună. O să mergem acolo foarte motivaţi şi va veni şi răsplata.

Am văzut că toată lumea spune că nu avem nicio şansă. Este o echipă bună, dar nu e cum spune toată lumea, că nu avem şanse. Avem o şansă şi mergem acolo să ne calificăm”, a spus Marius Ştefănescu.

ADVERTISEMENT