Fotbal international

Cosmin Moți, testat de două ori pentru coronavirus: „Am mers de la aeroport direct la baza naționalei”

14.03.2020 | 17:51
Cosmin Moti testat de doua ori pentru coronavirus Am mers de la aeroport direct la baza nationalei
ADVERTISEMENT

Cosmin Moți a dezvăluit că a fost testat de două ori pentru coronavirus, la revenirea în Bulgaria după meciul dintre Inter și Ludogorets din șaisprezecimile Europa League, și ambele teste au ieșit negative.

Cosmin Moți, testat pentru coronavirus

Ludogorets a evoluat la Milano, în returul „dublei” cu Inter din șaisprezecimile Europa League, pe 27 februarie, când situația cauzată de coronavirus începuse să se înrăutățească în Bulgaria.

ADVERTISEMENT

Cosmin Moți dezvăluie că la revenirea în țara de la sud de Dunăre jucătorii lui Ludogorets au fost testați de două ori pentru coronavirus și toate testele au ieșit negative.

Am fost testați după ce am venit de la Milano. Am mers direct de la aeroport la baza naționalei. Acolo ni s-a făcut un test, și toate rezultatele au fost negative.

ADVERTISEMENT

Am mai fost testați o dată luni dimineață și rezultatele au fost de asemenea negative. Până atunci nu am avut voie să ieșim din bază”, a declarat Cosmin Moți la TV Telekomsport.

„Sunt motive de îngrijorare”

Campionatul de la sud de Dunăre, precum majoritatea competițiilor sportive, s-a suspendat, dar Cosmin Moți susține că va rămâne în Bulgaria, pentru a evita o posibilă intrare în carantină.

ADVERTISEMENT

De asemenea, fundașul central recunoaște că situația cauzată de pandemia de coronavirus provoacă motive de îngrijorare.

Nu e panică, motive de îngrijorare sunt. Mai ales că avem părinţi, bunici, copii mici. De-asta încercăm să evităm să ieşim, sau mai exact, evităm locurile aglomerate. Ieri s-a luat decizia să se întrerupă, dar nu s-a vorbim nimic concret. 30 de zile minim fără nicio activitate în campionat.

ADVERTISEMENT

Nu s-a stabilit dacă se va relua în 13 aprilie sau se prelungeşte toată această situaţie Am dori să ne întoarcem în ţară, dar dacă nu poţi…asta e. Singura problemă este închisul graniţelor. Pentru că nu ştii cum e, dacă se închid sau nu.

Noi eram pregătiţi de meci, dar au trecut vineri noaptea de la 7 cazuri de coronavirus la 30. Astăzi am avut un antrenament dimineaţa. Mister ne-a dat liber până pe 23, dar avem un program individual, fiecare jucător. Câte trei antrenamente în perioada asta”, susține Cosmin Moți.

ADVERTISEMENT
Tags: