News

Cosmin Olăroiu a postat un mesaj sfâșietor după moartea lui Alex Faur. Cei doi erau apropiați

03.05.2019 | 15:13
Cosmin Olaroiu a postat un mesaj sfasietor dupa moartea lui Alex Faur Cei doi erau apropiati

Cosmin Olăroiu, antrenorul echipei chineze Jiangsu Suning, a postat un mesaj sfâșietor, pe contul său oficial de Instagram, după moartea tânărului milionar Alex Faur. Vestea că celebrul apropiat al vedetelor a încetat din viață a adus doliu în inimile apropiaților, printre care se află și antrenorul.

Antrenorul Cosmin Olăroiu a postat un mesaj sfâșietor după moartea lui Alex Faur

Unele dintre persoanele publice din România au scris câteva rânduri emoționante în memoria excentricului milionar, iar Cosmin Olăroiu a ales să facă același gest. Fostul fotbalist a făcut publică o poză în care apare alături de bunul său prieten, iar în josul imaginii a scris: „RIP – my good friend (n.r: Odihnește-te în pace, bunul meu prieten”. Alex Faur s-a stins joi, în jurul orei 11, la vârsta de 40 de ani, răpus de o boală cumplită. Bărbatul a fost internat în stare critică săptămâna trecută la un spital din București.

Nu se știe oficial de ce boală suferea excentricul milionar, însă unele surse susțin că se lupta cu leucemia, în timp ce altele că ar fi contactat salmonella, iar pe fondul unor infecții care nu au fost tratate la timp a suferit complicații. Bărbatul va fi condus pe ultimul drum sâmbătă, înmormântarea având loc la ora 13:00, la cimitirul Bellu din Capitală. Familia și apropiații sunt sfâșiați de durere, iar cel care și-a exprimat suferința suferința a fost creatorul de modă Cătălin Botezatu.

Cosmin Olăroiu a postat un mesaj sfâșietor după moartea lui Alex Faur. Cei doi erau apropiați
Alex Faur alături de Cătălin Botezatu, Ilinda Vandici și Raluca Bădulescu

Botezatu: „Nu-mi vine să cred că a încetat din viaţă”

„Am auzit acum câteva zile, nici nu am ştiut cât este de bolnav. Nu-mi vine să cred. Îl cunosc de ani de zile, de peste 20 de ani. Nu-mi vine să cred că a încetat din viaţă. Nu mi-am imaginat că nu va supravieţui, a fost un băiat extraordinar”, a declarat designerul profund marcat de dispariția amicului său. Printre cei care îl vor conduce pe Alex Faur pe ultimul drum, sâmbătă, vor fi Delia, designerul Mircea Bărbulescu, Gina Pistol, Mario Iorgulescu, Ana Morodan, fiul celebrului creator de modă Elie Saab, Anastasia Soare și mulți alții.