Fotbal intern

Cosmin Olăroiu, la FCSB? Ce spune Gigi Becali de revenire

18.10.2018 | 23:35
Cosmin Olaroiu la FCSB Ce spune Gigi Becali de revenire

Gigi Becali a discutat despre posibilitatea de a-l aduce pe Cosmin Olăroiu la FCSB. Antrenorul care activează acum la Jiangsu Suning ar fi dorit în locul lui Nicolae Dică după finalul turului sezonului regular, iar patronul de la FCSB l-ar fi contactat deja pe Oli în acest sens, anunţă sport.ro.

Ultimatumul îşi atinge termenul limită în curând, după ce Gigi a spus că va trage linie la finalul rundei a 13-a. Mai sunt două meciuri de jucat iar Becali l-a asigurat pe Nicolae Dică în privinţa meciului de la Craiova, spunând că nu-l dă afară dacă nu câştigă pe Oblemenco. Totuşi, s-ar părea că şeful de la FCSB este sătul de secetă, după ce ultimul trofeu de campion a venit în 2015, şi acesta ar avea nevoie de experienţa unui antrenor cum este Cosmin Olăroiu pentru a-şi asigura titlul.

Ce zice Gigi Becali despre revenirea lui Cosmin Olăroiu ca antrenor la FCSB

Pentru că Olăroiu are un salariu uriaş în China, Becali i-ar fi propus acestuia o remuneraţie care să depindă de accederea în grupele Champions League, scrie aceeaşi sursă. FANATIK.RO l-a contactat pe Gigi Becali, iar patronul de la FCSB ne-a vorbit despre posibilitatea aducerii lui Oli:

“Nu se pune problema ca Olăroiu să se întoarcă acum. Am auzit multe, dar una ca asta încă nu. Dică rămâne antrenor”, a spus Gigi Becali pentru FANATIK.RO.

Cosmin Olaroiu susţine o conferinţă de presă înaintea meciului dintre Steaua şi Dinamo Kiev, din Liga Campionilor, pe data de 20 noiembrie 2006
Cosmin Olaroiu susţine o conferinţă de presă înaintea meciului dintre Steaua şi Dinamo Kiev

Cine este Cosmin Olăroiu

Cosmin Olăroiu s-a născut pe 10 iunie 1969 şi este unul dintre cei mai buni antrenori români. A pregătit echipele FC Naţional, Steaua, Poli AEK Timişoara, Al Hilal, Al Sadd, Al-Ain, Al-Ahli, echipa naţională a Arabiei Saudite, Al Shabab Dubai şi din primăvara acestui an este tehnicianul celor de la Jiangsu Suning. Cosmin Olăroiu are în palmares un titlu de campion al României, cu Steaua, în sezonul 2005 – 2006, o Supercupă a României în 2006 – 2007 tot cu Steaua şi Cupa României în 2011, cu acelaşi club al “roş-albaştrilor”. Peste graniţă, acesta a cucerit de două ori Cupa Coroanei Prinţului cu Al Hilal în 2007 – 2008 şi 2008 – 2009 şi un campionat al Arabiei Saudite, în 2007 – 2008, cu Al Hilal.