ADVERTISEMENT
Life

Cosmin Stanciu de la Survivor România, dezvăluiri neașteptate despre Jador. Ce gest l-a impresionat pe sportiv

Cosmin Stanciu de la Survivor România a vorbit despre experiența trăită în Republica Dominicană și foștii săi colegi.
Autor: Dan Suta | 01.07.2021 | 12:57
Cosmin Stanciu de la Survivor România, dezvăluiri neașteptate despre Jador. Ce gest l-a impresionat pe sportiv
Cosmin Stanciu de la Survivor România a făcut câteva dezvăluiri despre Jador. Foto: Instagram

Cosmin Stanciu de la Survivor România a fost nevoit să iasă din concurs din motive medicale. Întors de ceva timp în România, acesta a început să ”dea din casă”. A făcut noi dezvăluiri despre concurenții cu care a împărțit mâncarea și plaja timp de câteva luni.

ADVERTISEMENT

Cosmin a vorbit, printre alții, despre Jador și Simona Hapciuc. Despre manelist a spus că era mult mai hiperactiv decât se vedea la televizor și de multe ori era greu de suportat chiar de către echipa sa.

Fostul concurent a mărturisit că artistul nu putea sta locului o clipă, iar asta îi scotea din sărite pe toți. Cosmin a declarat că în ciuda felului său extrovertit de a fi, a fost unul dintre concurenții cei mai sufletiști.

ADVERTISEMENT

Cosmin Stanciu de la Survivor România, dezvăluiri despre Jador

„Neavând de mâncare acolo, Jador, din mâncarea aia puțină venea și îți dădea”, este gestul care l-a impresionat foarte tare pe Cosmin și care l-a făcut să îl vadă cu alți ochi.

„El așa e, hiperactiv. De aia e și plăcut de oameni. Râde, face, sare, îți ia din farfurie, face toate chestiile astea. Ne cânta, ne cânta Culiță, mai făceam și noi câte un foc de tabără.

ADVERTISEMENT

Povesteam. Eu cu Jador stăteam noaptea, nici somn nu aveam. Eu și în viața de zi cu zi dorm undeva la 5 ore și jumătate pe noapte”, a continuat Cosmin Stanciu de la Survivor România în emisiunea „Ștafeta mixtă” de pe Youtube.

Îl vede câștigător pe Zanni

Cosmin a zis că în ciuda aparențelor, el este un om destul de amuzant. Ține la glume, însă nu le face cu oricine.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a spus că este ușor să te înțelegi cu el, căci e un om destul de deschis și prietenos.

Stanciu a vorbit și despre Simona Hapciuc, concurentă care s-a supărat pe el pentru că a nominalizat-o. Acesta a încercat să stea de vorbă cu ea și să îi explice că nu are nimic împotriva ei, însă blondina l-a ignorat.

ADVERTISEMENT

Cosmin a spus și pe cine susține în marea finală a concursului de la Kanal D. Karatistul a declarat că își dorește foarte mult ca Zannidache să câștige pentru că îl consideră cel mai sufletist dintre toți, dar și cel mai bun din punct de vedere sportiv.

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!