Fotbal intern

Cosmin Vâtcă semnează cu Universitatea Cluj. Va fi al 3-lea jucător din Gruia care ajunge la „U”

06.03.2020 | 16:45
Cosmin Vatca semneaza cu Universitatea Cluj Va fi al 3lea jucator din Gruia care ajunge la U
ADVERTISEMENT

CFR Cluj o întărește pe Universitatea Cluj, cu toate că fanii „studenților” strâmbă din nas atunci când jucătorii trecuți pe la marea rivală schimbă tabăra.

Conducerea „alb-negrilor” nu pare interesată de rivalitatea dintre cele două echipe și încearcă să-l convingă în aceste zile pe Cosmin Vâtcă să se alăture lotului pregătit de Adrian Falub.

ADVERTISEMENT

Ar fi al 3-lea jucător venit dinspre CFR spre Universitatea, după Andrei Mureșan și Sebastian Mailat.

Cosmin Vâtcă semnează cu Universitatea Cluj

Cotat la 150.000 de euro, Cosmin Vâtcă are 2 campionate ale României câștigate cu CFR Cluj. Portarul în vârstă de 37 de ani s-a remarcat în tricoul vișiniu în perioada 2014-2018, însă în ultimul sezon a bifat doar patru meciuri, în condițiile în care Arlauskis a făcut un sezon de excepție.

ADVERTISEMENT

Conform sportulclujean.ro, Vâtcă se antrenează de câteva zile cu Universitatea și are șanse mari să semneze un contract cu „studenții”.

Vâtcă se lăuda în Gruia cu un salariu de 4000 de euro lunar, astfel că pretențiile financiare i-ar putea fi acceptate cu ușurință de către Universitatea Cluj.

ADVERTISEMENT

Universitatea Cluj pare să fi ratat promovarea în acest sezon, însă formația manageriată de Daniel Stanciu a început reconstrucția menită să o facă o candidată certă la promovare în sezonul următor.

Cosmin Dur-Bozoancă, titularul din poarta Universității Cluj, pare ieșit din formă în ultimele luni, astfel că oficialii „alb-negrilor” s-au reorientat spre serviciile unui portar cu experiență, cum este Vâtcă.

ADVERTISEMENT

Originar din Turda, Vâtcă a evoluat pentru FC Bihor, FCSB, Otețul Galați, Gaz Metan Mediaș, Rapid București, FC Viitorul, FC Voluntari și CFR Cluj.

  • 150.000 de euro e cota lui Vâtcă, conform transfermarkt
ADVERTISEMENT