Sport

Costantino, apel la suporteri înainte de FC U Craiova – FC Botoșani: „Să ia un prieten și să ne susțină”

Giovanni Costantino are un mesaj pentru suporterii lui FC U Craiova 1948 înaintea confruntării cu FC Botoșani. Italianul speră la cele trei puncte în Bănie.
11.12.2023 | 09:53
Costantino apel la suporteri inainte de FC U Craiova  FC Botosani Sa ia un prieten si sa ne sustina
Costantino, apel la suporteri înainte de FC U Craiova - FC Botoșani: „Să ia un prieten și să ne susțină”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FC U Craiova – FC Botoșani este programat luni, de la ora 17:00 pe stadionul din Bănie, iar Giovanni Costantino le-a pus gând rău moldovenilor. Tehnicianul italian așteaptă și mai mulți supoteri în tribune, deoarece elevii săi au nevoie de susținere pentru a scapa de zona retrogradabilă.

Giovanni Costantino, despre FC U Craiova – FC Botoșani: „Este dificil. Vin aici cu motivație mare”

FC U Craiova 1948 s-a calificat în sferturile Cupei României Betano după 2-0 cu FCSB, iar „alb-albaștrii” au planuri mărețe și în SuperLiga. Giovanni Constantino speră să urce în clasament cu gruparea din Bănie spre sfârșitul anului 2023.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul italian anunță că elevii săi lupta cu FC Botoșani pentru cele trei puncte, însă misiunea lor nu este tocmai la îndemănă. Moldovenii au remizat cu Rapid în etapa trecută, iar criza de rezultate îi determină pe aceștia să câștige cât mai repede puncte.

„Este un meci cât se poate de dificil pentru că jucăm împotriva unei echipe care au nevoie de puncte. Vin aici cu motivație mare, va fi o luptă mare mâine, sunt sigur 100 %. În ciuda locului din clasament au jucat bine cu Rapid și cu Universitatea Cluj au început bine chiar dacă au luat gol. 

ADVERTISEMENT

Mâine vin aici cu intenția de a lua trei puncte, cu trei puncte pot spera că vor ieși din zona retrogradabilă. Trebuie să considerăm că FCSB a fost un meci de Cupă, acum este un meci din campionat. După meciul cu FCSB am spus că trebuie să ne gândim la meciul cu Botoșani pentru că este un meci important și greu.

Rezultatul cu FCSB a fost bun pentru că avem obiectivul să câștige Cupă, să mergem în semifinale. Trebuie să ne focusăm pe meciul de mâine, să fim cu picioarele pe pământ. Nu sunt cu moralul la pământ, când intri pe teren nu contează poziția din clasament, sunt disperați după puncte”, a spus Giovanni Costantino.

ADVERTISEMENT

Câte puncte își dorește în ultimele partide din 2023: „Încercăm, ne trebuie multă energie”

FC U Craiova 1948 întâlnește FC Botoșani, FC Voluntari și Petrolul Ploiești în ultimele trei confruntări din SuperLiga, iar italianul și-a setat un obiectiv îndrăzneț. Acesta speră la nouă puncte cu gruparea din Bănie pentru a urca cât mai repede în clasament.

„După meciul cu Sepsi au înțeles că un meci după victorie este mai dificil, cred că asta a fost o lecție bună pentru toți. Încercăm să câștigăm nouă puncte, jucăm cu Botoșani care are nevoie de puncte, FC Voluntari care a bătut Rapid și Petrolul care se luptă pentru play-off.

ADVERTISEMENT

Ne trebuie multă energie, atitudine și spirit de luptă pentru a lua nouă puncte, ăsta este obiectivul. Este un avantaj că jucăm acasă, susținerea suporterilor noștri este importantă. Ne-au împins de la spate cu CS U, FCSB. Sper să ne susțină mai mult cu Botoșani, când momentele sunt dificile este important susținerea fanilor”, a spus Costantino.

Apel la suporteri înainte de FC U Craiova – FC Botoșani: „Să ia un prieten și să ne susțină”

Giovanni Costantino le mulțumește suporterilor care i-au susținut până acum, însă își dorește mult mai mulți oameni în tribune cu FC Botoșani. Acesta îi îndeamnă pe fani să vină la meciuri cu un prieten sau cineva din familie, pentru că elevii săi au nevoie de susținere.

„Nu sunt fals când spun că suportul fanilor este normal pentru clubul nostru pentru a trece peste această situație. Este ușor să fi suporter când joci cu CS U, FCSB, dar este mai important să vii la stadion la astfel de meciuri. Știu că suporterii noștri nu au părăsit echipa când era în Liga 3, Liga 2. Este momentul ca fiecare suporter să ia un prieten, cineva din familie și să ne susțină pentru că avem nevoie de el.

Îl apreciez pe Pepe pentru că a fost important să înscrie și să câștigăm. Este un spirit de echipă și este important să ne bucurăm de fotbal. Când văd în ochii lor satisfacție simt că putem câștiga. Bahassa nu poate juca, ceilalți jucători sunt valabili, dar vom vedea după antrenament cine nu va putea juca”, a declarat italianul.

ADVERTISEMENT