Sport

Adrian Mititelu, în extaz după FC U Craiova – FCSB 2-0: „Așa îmi place! Aveam 34 de ani când i-am bătut”

Adrian Mititelu este în extax după calificarea în sferturile Cupei României Betano și prima victorie cu FCSB de când a preluat FC U Craiova 1948.
08.12.2023 | 00:37
Adrian Mititelu in extaz dupa FC U Craiova  FCSB 20 Asa imi place Aveam 34 de ani cand iam batut
Adrian Mititelu, în extaz după FC U Craiova - FCSB 2-0: „Așa îmi place! Aveam 34 de ani când i-am bătut”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948 s-a impus cu 2-0 în fața celor de la FCSB, iar oltenii s-au calificat în sferturile Cupei României Betano unde întâlnesc FC Voluntari. Adrian Mititelu exultă după prima victorie în fața lui Gigi Becali și anunță că își dorește să întâlnească Universitatea Craiova în semifinale.

Adrian Mititelu, în extaz după FC U Craiova – FCSB 2-0: „Aveam 34 de ani când i-am bătut ultima oară”

FC U Craiova 1948 a învins-o pe FCSB pentru prima dată de când Adrian Mititelu este finanțatorul grupării din Bănie și s-a calificat mai departe în Cupa României Betano. Patronul „alb-albaștrilor” avea 34 de ani la ultima victorie pe care a trăit-o împotriva rivalilor din Capitală.

ADVERTISEMENT

„După 21 de ani, aveam 34 de ani când i-am bătut ultima oară și a trebuit să aștept foarte mult pentru acest moment. Dincolo de calificarea în Cupă care este foarte importantă pentru noi și sincer să fiu este o speranță, chiar dacă este destul de restrânsă, dar este una reală.

Poate ajungem în finală, de fapt când eliminăm Steaua din Cupă ajungem cel puțin în finală. Suntem bucuroși că am reușit să ne calificăm dintr-o grupă foarte grea și să eliminăm poate una dintre cele mai importante echipe din România, pe lângă faptul că ne-am calificat am eliminat și o echipă puternică”, a spus Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT

Juan Bauza a înscris în poarta celor de la FCSB, iar Adrian Mititelu anunță că argentinianul a revenit într-o formă de zile mari. Acesta a început meciul cu speranțe mari atunci când a aflat și de suspendarea lui Florinel Coman pentru a nu ratat derby-ul cu CFR Cluj.

„Este primul meci în care îl văd că începe să semene cu Bauza pe care îl știm cu toții, a avut nevoie de timp. Nu este un jucător sensibil sau fragil, este un jucător ghinionist pentru că accidentăriile au fost niște ghinioane. ori niște lovituri din partea colegilor sau când a făcut acea foarfecă la antrenamente și a căzut în mână.

ADVERTISEMENT

Știam că este un meci greu, știam că Andrea nu o să fie, m-am bucurat că și Coman nu a jucat cu noi. Am jucat cu ei fără Bauza, este greu fără cel mai bun jucători din echipă. Știam că o să fie puțin mai ușor, dar nu mă așteptam să fie un meci foarte bun în prima repriză”, a declarat finanțatorul.

Cu cine își dorea Adrian Mititelu să lupte în sferturi: „Sunt foarte supărat și nu spun doar așa”

Dinamo București s-a luptat până la capăt cu Oțelul Galați, iar „câinii roșii” au smuls un punct de la trupa lui Dorinel Munteanu. Egalul de pe Arcul de Triumf a propulsat-o pe FC U Craiova pe primul loc și au împiedicat-o să joace cu Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

„Sunt foarte supărat și nu o spun așa decât de a arăta o față falsă, mi-am dorit foarte mult să jucăm cu CS U. M-am întristat când am aflat că a egalat Dinamo, avem șanse să jucăm cu ei în semifinale dacă bătem Voluntari. Un meci în aprielie cu CS U era foarte bine venit pentru noi.

Probabil că vom mai aduce unul, doi jucători în iarnă pentru a acoperi posturile deficitare și aici mă refer la jucătorii din apărare. Prin această victoria și calificarea să aibă energia necesară să câștige următoarele jocuri din decembrie și în special de luni.

De când sunt în fotbal am obiectiv, chiar dacă nu am reușit să ne apropiem de fazele superioare. Când începe campionatul în sufletul și inima mea gândesc să fim campioni și să câștigăm Cupa, că nu reușim asta e… Dacă anul trecut U Cluj a fost și finală și a fost aproape să câștige”, a mărturisit Mititelu.

Obiectivul din ultimele meciuri ale anului: „Visăm să luăm nouă puncte”

Adrian Mititelu își dorește nouă puncte din nouă în ultimele etape rămase din SuperLiga în 2023, însă acesta mărturisește că nu este o misiune ușoară. Acesta a mărturisit și ce le-a spus jucătorilor în vestiar la sfârșitul meciului.

„Îmi pare rău că la Cluj s-a întâmplat ceva straniu în sensul că echipa a fost de nerecunoscut, mă așteptam să câștigăm punct sau puncte. Am o experiență de atâția ani în fotbal și am trăit multe dezamăgiri. Visăm să luăm nouă puncte, dar ne vom bate pentru că este foarte greu.

Așa da! Așa îmi place. Erau și ei fericiți, parcă nici nu mai știam să se bucure. De ieri i-am simțit că sunt recunoscători. Simțeam că vom avea o zi bună, dar ghinioanele repetate cu această echipă mă făceau să fiu mai prudent”, a încheiat finanțatorul.

 

ADVERTISEMENT