Sport

Ședință la Rapid după 1-2 cu FC Voluntari. Bergodi a povestit ce s-a discutat cu șefii în vestiar

Rapid nu se regăsește de la victoria din derby contra FCSB-ului. Formația lui Bergodi are 4 partide consecutive în Superliga în care nu a mai reușit să câștige.
10.12.2023 | 15:22
Sedinta la Rapid dupa 12 cu FC Voluntari Bergodi a povestit ce sa discutat cu sefii in vestiar
Sedinte de gradul 0 in vestiarul Rapidului. Niculae și Angelescu au fost prezenti
ADVERTISEMENT

Rapid se află într-o nouă criză de formă. După un start slab de sezon, echipa din Giulești și-a revenit pe parcurs, însă în prezent acuză din nou o lipsă de inspirație. Trupa lui Bergodi a căzut pe locul 4 în clasament după 4 partide consecutive în care nu a reușit să câștige. În urma ultimelor rezultate, Dan Șucu este pregătit de noi transferuri în această iarnă.

Ședință la Rapid după înfrângerea cu Voluntari

“Au fost două vorbe. Ne-au încurajat, ne-au încurajat. Au stat cu băieții în vestiar. Eu nu am discutat. Nu e ușor. E o dezamăgire mare pentru toată lumea. Dar avem șanse să revenim. În acest moment nu ne iese nimic. 

ADVERTISEMENT

Se poate spune că e o mică criză, dar am încredere că putem reveni. Avem încă șanse să revenim. Se întâmplă astfel de lucruri într-un campionat. Asta e. Mergem înainte”, a declarat Cristiano Bergodi.

Înfrângerea cu Voluntari a pus paie pe foc în vestiarul Rapidului. Daniel Niculae și Victor Angelescu au mers să discute cu jucătorii în încercarea de a salva finalul de an. Rapid mai are șansa să strângă 6 puncte pentru a termina 2023 într-o notă pozitivă.

ADVERTISEMENT

Rapid nu a mai câștigat un meci din luna noiembrie

“Nu mă simt vizat. E normal, sunt antrenorul echipei. În aceste momente eu trebuie să muncesc și să scot echipa din această pasă proastă. Domnul Șucu poate spune orice lucru, el este patronul. Simt că nu ne iese nimic și că suntem frustrați.

Am avut situații de a da gol, ei au avut două acțiuni și ne-au dat gol. E o perioadă negativă din toate punctele de vedere. Nu avem nici noroc. Asta este. Da, este o mică criză. Este o criză de rezultate. E o perioadă în care trebuie să strângem rândurile. Nu ne iese nimic”, a punctat Cristiano Bergodi.

ADVERTISEMENT

În primul meci de la înfrângerea cu FCSB, echipa a înregistrat un rezultat de egalitate, scor 0-0 împotriva lui Sepsi. Acest rezultat a fost urmat de o partidă tensionată împotriva Universității Cluj, unde Rapid a cedat cu scorul de 2-3 în fața adversarului, semnalând unele vulnerabilități în compartimentul defensiv.

În următoarele meciuri, echipa a continuat să întâmpine provocări. În duelul cu FC Botoșani, Rapid a încheiat la egalitate, 0-0, într-un alt meci în care echilibrul s-a menținut, dar în care lipsa golurilor a reprezentat o problemă pentru echipa lui Bergodi.

ADVERTISEMENT

În Cupa României, Rapid a remizat 0-0 cu CFR Cluj și s-a văzut eliminată din competiție. Ieșirea din Cupa României a inflamant spiritele în rândul galeriei. Meciul care a pus capac a fost cel cu Voluntari, unde formația lui Bergodi a fost învinsă cu scorul de 1-2.

ADVERTISEMENT