Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Costel Orac și Giani Kiriță, implicați în ultimul scandal de la Dinamo. „Cum să spui de noi că suntem slugi la curtea sultanului Badea? Noi, trădători?”

Costel Orac și Giani Kiriță sunt implicați în ultimul scandal de la Dinamo, iar legendele „câinilor roșii” au răspuns criticilor la FANATIK SUPERLIGA.
11.03.2024 | 13:42
Costel Orac si Giani Kirita implicati in ultimul scandal de la Dinamo Cum sa spui de noi ca suntem slugi la curtea sultanului Badea Noi tradatori
Costel Orac și Giani Kiriță, implicați în ultimul scandal de la Dinamo. „Cum să spui de noi că suntem slugi la curtea sultanului Badea? Nu suntem trădători!”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Bitolia Sport a deschis în Băneasa Shopping City vestiarul lui Dinamo, iar FANATIK a prezentat cele mai importante detalii. Giani Kiriță și Costel Orac au participat la eveniment, iar acum sunt implicați în ultimul scandal apărut la trupa din Ștefan cel Mare.

Costel Orac și Giani Kiriță, implicați în ultimul scandal de la Dinamo. „Cum să spui de noi că suntem slugi la curtea sultanului Badea? Nu suntem trădători!”

Giani Kiriță este ambasadorul Bitolia Sport, iar pe 9 martie a fost prezent la Băneasa Shopping City pentru marea deschidere. De altfel și Costel Orac a răspuns afirmativ invitației și a fost prezent alături de alte glorii din Ștefan cel Mare la eveniment.

ADVERTISEMENT

Prezența de la deschiderea Bitolia Sport l-a implicat pe Costel Orac într-un scandal cu suporterii „câinilor roșii”. Marele jucător din Ștefan cel Mare a lămurit lucrurile la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct pe FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

„Cred că mai supărați ar trebui să fim cei care au participat. În afară de faptul că suntem dinamoviști și am făcut ceva pentru clubul acesta indiferent de cine a condus, cred că ne-am câștigat dreptul de a lua lua decizii în ceea ce privește modul în care răspunem sau nu răspundem la invitații.

ADVERTISEMENT

Din câte știu domnul Badea încă este acționar la Dinamo, m-a deranjat faptul că domnul Ionuț Zainea, care a postat acel articol, a lăsat de înțeles că am mers la această lansare ca niște slugi la curtea sultanului. 

Din păcate merge la Istanbul să se trateze pentru că sănătatea este destul de șubredă (n.r. Nicolae Badea). M-a deranjat pentru că lucrurile nu stau așa, mi se pare un lucru normal să răspundem la invitația primită din partea domnului Badea”, a spus Orac.

ADVERTISEMENT

„Suntem alături de actuala echipă din Liga 1. De unde și până unde s-a ajuns la asta?”

„Majoritatea celor prezenți am lucrat cu domnul Badea și este un om care a respectat și respectă întotdeauna foștii jucători, indiferent de generația din care am făcut parte. În situații total nefericite pe care unii dintre colegii noștri le-au avut și au avut nevoie de ajutor financiar, domnul Badea a răspuns pozitiv de fiecare dată.

Cum îl respectăm pe domnul Badea, nu înseamnă că nu respectăm și actuala conducere. Dorim ca suporterii să știe conjuctura și să știe care este poziția noastră. Cred că majoritatea sunt conștienți de faptul că am fost și suntem alături de actuală echipă din Liga 1.

ADVERTISEMENT

Am suferit și ne-am bucurat, mai mult de atât am fost prezenți la toate jocurile pe Arena Națională și Arcul de Triumf. Nu văd de unde și până unde s-a ajuns să fim tratați la modul acesta. Îmi pare rău că s-a ajuns la asemenea lucruri.

Dacă și eu sunt trădător sau ceilalți colegi ai mei, atunci cine mai e sincer? Între timp l-am sunat pe Elias și l-am rugat să îmi dea numărul de telefon al lui Ionuț Zainea. Motivația este că nu a știu că am fost acolo și în niciun caz nu a vrut să ne jignească”, a declarat Costel Orac.

Emoții mari pentru Costel Orac: „Să nu ajungem să retrogradăm”

Costel Orac este lângă trupa lui Zeljiko Kopic și speră să se salveze de la retrogradarea în Liga 2. Acesta a explicat că este alături de formația din SuperLiga și își dorește ca Dinamo să depășească momentele mai grele.

„Nu înțeleg de ce am fost băgați în această oală? Am mai declarat că noi considerăm că actuala echipă din Liga 1 este continuitoarea lui Dinamo. Sper că vom reuși să depășim acest moment, echipa să iasă din situația de la ora actuală.

Să nu ajungem să retrogradăm din nou, dar avem speranțe foarte marți ținând cont de rezultatele și jocul din această perioadă. Să fim toți înhămați la aceeași căruță pentru ca lucrurile să meargă bine, indiferent de cine va fi în conducerea clubului.

Nu suntem implicați în niciun fel, nu avem cum să deranjăm. Am fost și suntem alături de echipă, chiar dacă au mai fost critici pe partea sportivă cu ideea de a trage un semnal de alarmă și în niciun caz de a dezbina.

Elias a rămas surprins, nu știa de articol și mi-a trimis numărul lui Ionuț Zainea. Mi-a promis că va fi mult mai atent. Trebuie să scăpăm de asemenea specimene pentru că nu fac bine clubului”, a adăugat Orac.

Dezvăluirile lui Giani Kiriță: „Mi-au spus că sunt sluga lui Badea”

Giani Kiriță a mărturisit că a primit mai multe comentarii pe rețelele de socializare din partea suporterilor. Acesta a explicat că doar a încercat să promoveze Dinamo, așa cum a făcut-o și până acum.

„Am vorbit cu nea Costel, sunt la fel de supărat, dar nu vreau să intru în conflict pentru că la mine sunt reacții mult mai rele. Înjurături urâte, că sunt trădător, că sunt sluga lui Badea. M-au afectat, dar îi spuneam și lui nea Costel că sunt răi oamenii din ziua de azi.

Dacă tu îmi spui: «Giani, vreau să promovezi echipamentul lui Dinamo». În secunda doi spuneam da. Eu doar promovez culorile clubului, cum am făcut-o toată viața ca jucător. Nu mă interesează ce conflicte sunt, eu doar promovez echipamentul lui Dinamo.

Cum l-am promovat din teren,  cum l-am reprezentat pe teren și îmi umpleau frigiderul când ieșeam la Steaua, la Rapid. Și după ce m-am lăsat de fotbal promovez în continuare și dintr-o dată aud răutăți și jigniri pentru un conflict.

Ai devenit trădător pentru că promovezi Cătălin Hîldan și echipamentul lui Dinamo, nu contează cine îl face. Nu pentru toți, dar unii din asta se hrănesc”, a declarat Giani Kiriță.

„Badea a făcut și un fel de rentă viageră pentru anumiți jucători”

„A fost frumos, pentru noi din generația veche a fost o noutate pentru că pe vremea noastră nu existau asemenea promovări. Indiferent cine ne va invita atâta timp cât va fi vorba de Dinamo, dacă putem vom răspunde întotdeauna prezent la orice lansare sau eveniment.

La un moment dat a făcut și un fel de rentă viageră pentru anumiți jucători din generația veche”, a încheiat Costel Orac.

“SUNT TRADATOR pentru ca-i promovez pe Haldan si Dinamo!?” Giani Kirita si Costel Orac, RASPUNS DUR

ADVERTISEMENT