Life

Costi Ioniță e ”forță” în anul pandemiei! Cântărețul și producătorul muzical a făcut bani cu duiumul

Costi Ioniță pare să fi reușit să dea lovitura în pandemie, profiturile sale fiind uriașe într-un an în care evoluția coronavirusului i-a pus la pământ pe majoritatea artiștilor.
15.10.2021 | 12:02
Costi Ionita e forta in anul pandemiei Cantaretul si producatorul muzical a facut bani cu duiumul
Costi Ionita, campion si la incasari din muzica, nu doar pe Youtube Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Costi Ioniță este, pe lângă cântăreț, și un producător muzical de succes, reușind, în ultimele luni să scoată adevărate hituri, cu cifre record, în compania unor artiști celebri precum Loredana, Jador, Culiță Sterp sau Florin Salam.

Costi Ioniță, bani ”fără număr” din muzică

În anul 2020, conform datelor contabile depuse la ANAF și consultate de FANATIK, Costi Ioniță a reușit un adevărat record când vine vorba de banii pe care i-a produs din muzică. Iar asta în timp ce artiști cunoscuți șomau și se rugat de stat să fie ajutați, financiar, pentru că pandemia le-a distrus afacerile.

ADVERTISEMENT

Și, în ciuda colegilor săi de breaslă, Costi Ioniță a reușit să transforme situația dificilă pe care a adus-o pandemia în viața artiștilor într-o adevărată oportunitate. Iar firma pe care o deține, Doctor Music, a avut, în 2020, cel mai bun an de până acum, un an care, de fapt, pregătea un 2021 extraordinar.

Astfel, conform datelor din bilanțul depus la ANAF, Costi Ioniță a reușit să aibă, ca cifră de afaceri raportată încasări de două ori mai bune față de 2019, suma declarată de firma celebrului manelist fiind de 893.201 lei.

ADVERTISEMENT

Iar dacă cifra de afaceri nu pare impresionantă, profitul este, cu siguranță, unul de natură să demonstreze că fostul concurent de la Survivor România, Costi Ioniță, cunoscut și pentru ticul său verbal – Forță – știe să facă bani cu duiumul fără eforturi prea mari.

Costi Ioniță, profit uriaș în 2020

Conform raportărilor financiare oficiale, Costi Ioniță a reușit, în 2020, să obțină un profit de aproape cinci ori mai mare în anul 2020 față de anul anterior. Mai exact, firma pe care o conduce cântărețul și producătorul muzical a reușit să raporteze un profit de 743.324 lei, adică peste 150.000 de euro.

ADVERTISEMENT

De remarcat este însă că, în anul 2020, nu dăduse încă lovitura alături de Culiță Sterp, Jador, Baboiash sau alți artiști celebri, melodiile pe care le-a lansat Costi Ioniță cu Loredana și restul maneliștilor apărând abia după ce s-a întors de la Survivor România 2021.

Iar după numărul de vizualizări pe care acestea le-au avut în Youtube, profitul din 2021 va fi, doar din câteva piese, cel puțin comparabil cu cel obținut în 2020, având în vedere faptul că, săptămâni la rândul, a fost în fruntea topului din România.

ADVERTISEMENT

Costi Ioniță, un artist atipic

Cunoscut în lumea showbiz-ului și ca artist, fie că e cântăreț, fie că e producător muzical, Costi Ioniță a devenit celebru și pentru colaborările pe care le-a avut cu artiști din Statele Unite, pe lista lui fiind nume precum Shaggy, Daddy Yankee, J Balvin, Nicky Jam sau Reykon.

Dar, în via’a lui Costi nu există doar muzica, el fiind unul dintre cei mai activi promotori ai unui stil de viață bazat pe veganism, meditație și yoga. Ba chiar, pe când concura la Survivor România 2021 și-a uimit colegii cu calmul său, cu meditațiile făcute la malul mării Caraibelor – uneori chiar nud – în ciuda problemelor pe care le aveau toți acolo.

„Sunt vegan. Dacă aș prinde un pește, aș face troc, l-aș da la schimb pe o nucă de cocos. Sunt vegan de 2 ani de zile și vegetarian de 9 ani, n-am mai pus carne în gură. Dacă nu făceam chestia asta nu știu dacă mai ajungeam aici. (…) Mortăciunile aduc în tine moarte. Ea a înțeles acest lucru, mulți oameni nu înțeleg asta. Merg pe alte principii, strict chimice. Omul nu trebuie să se hrănească doar cu mâncare, pentru ale trupului, ci și pentru ale sufletului” , spunea Costi Ioniță la emisiunea Chefi la Cuțite.

ADVERTISEMENT